Obavijesti

News

Komentari 510

HDZ-ovac se crvenio od muke: 'Kriva pjesma, ne ta Škorina!'

HDZ-ovac se crvenio od muke: 'Kriva pjesma, ne ta Škorina!'
1

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas je obišla Sisačko-moslavačku županiju, a u Kutini je dala kratku izjavu za medije čija će vas snimka, ako ništa drugo, barem malo nasmijati...

Pjesme Miroslava Škore nikako da zaobiđu kampanju Kolinde Grabar Kitarović.

Nakon što je u Osijeku hvalila pjesmu 'Ne dirajte mi ravnicu', koju je pripisala Zlatnim dukatima koju su oni samo obradili, ne i napisali, danas ju je ta pjesma dočekala i u Kutini. No u totalno pogrešnom trenutku, dok je davala izjavu. 

Nema joj kraja: Predsjednica se spetljala čak i oko tamburaša...
Nema joj kraja: Predsjednica se spetljala čak i oko tamburaša...

I dok je Kolinda pričala, u pozadini je zasvirala Škorina 'Ne dirajte mi ravnicu', što je poprilično iziritiralo Romana Rosavca, dožupana Sisačko-moslavačkog.

- Kriva pjesma, kriva pjesma, Škorina - moglo se pročitati s usana HDZ-ovca dok je za leđa predsjednice gestikulirao prema nekome.

Ma, možda je najbolje da sve ovo pogledate sami:

'Ja nisam Kolinda, ja sam vaša predsjednica'

Kolinda je nakon Kutine posjetila Sisak. 

Ako ništa drugo, o njezinim se izjavama (gafovima) piše, prenosi... Preko portala, usmenom predajom, kako god hoćete. Željeznu zavjesu svi su već zaboravili. 

- Bila sam i ostajem vaša predsjednica. Meni je neprocjenjivo bitno što kažete vi, naši građani. Vi ste ono moje sidro koje me, ne samo drži ovdje u Hrvatskoj, nego me drži i na zemlji. Spočitavaju mi svakojake gafove, emocije, suze za majke i udovice, približavanje s narodom ili guranje u red na nekim skupovima. morate znati da ja nisam Kolinda Grabar Kitarović, nego vaša predsjednica i ne dopuštam da me se gura u zadnji red. Toliko sam se ponosila i dalje se ponosim crveno-bijelim kvadratićima. Kažu da sramotim Hrvatsku diljem svijeta, zato što se ponosim što sam iz Hrvatske... Zemlja ne ovisi o geografskom prostoru i broju stanovnika, nego ovisi o srcu koje ima i ambicijama koje njeguje - rekla je Kolinda i dodala:

- Oni koji me optužuju za gafove ne razumiju koji je njihov najveći gaf. Oni su se udaljili od naroda i ne poznaju Hrvatsku, njih ne zanima Hrvatska, jer iz zagrebačkih salona ne može se upoznati kakav je život u drugim dijelovima Hrvatske.