Obavijesti

News

Komentari 74

HDZ-ovci o Jurjeviću: Priviđaju mu se nekakve ustaške zmije

HDZ-ovci o Jurjeviću: Priviđaju mu se nekakve ustaške zmije
1

Marina Jurjevića, šefa splitskih SDP-ovaca, HDZ-ovci su usporedili s dugogodišnjim liderom Kube nakon što je i on Karamarku uzvratio da je "crna politička kuga"

VIDEO

Splitski HDZ nastavio se prepucavati sa SDP-om oko izjava Tomislava Karamarka na 23. obljetnici Hrvatske demokratske zajednice u Splitu, kada je on aktualnu vlast nazvao "crvenom peronosporom".  Marina Jurjevića, čelnika splitskih SDP-ovaca, usporedili su s dugogodišnjim liderom Kube nakon što je i on Karamarku uzvratio da je "crna politička kuga".

- Iz nervozne reakcije šefa splitske partije Jurjevića, uz Fidela Castra, najdugovječnijeg živućeg komunističkog lidera u svijetu, očituje se uspaničenost i zabrinutost zbog veličanstvenog, izvanredno posjećenog skupa obilježavanja obljetnice HDZ-a, koji je samo potvrdio jačanje rejtinga i povratak povjerenja HDZ-u. S druge strane uspaničenost druga Jurjevića posljedica je strmoglavog pada rejtinga SDP-a na nacionalnoj razini, kao i iznimno slabog rejtinga splitskog SDP-a i njihovog kandidata za gradonačelnika. Dok crveni zmaj nemilosrdno bljuje ideološku vatru iz svih sedam glava: Milanovićeve, Jovanovićeve, Opačićkine, Stazićeve, Borzanićine,  Antičevićkine, i same Jurjevićeve; Hrvatska pod njihovom vlašću doživljava potpuni gospodarski, socijalni i općedruštveni kolaps - priopćio je Petar Škorić, predsjednik GO HDZ Split.

Dodao je kako se Jurjeviću, kao i svojedobno predsjedniku Ivi Josipoviću, priviđaju nekakve "ustaške zmije". Podsjetio je kako je Jurjević s "drugovima i drugaricama" iz SDP-a i nakon demokratskih izbora i pobjede HDZ-a plesao Žikino kolo u splitskom hotelu Marjan  za "29. novembar" i pozivao na očuvanje Jugoslavije.

- Dok cijela Vlada odlazi na skijanje ili putuje u Dubai, u SDP-u jedino Marin Jurjević nešto radi, nastavljajući svoje povijesne bitke, od Užica do Meksika, te pokazuje time da mu nijedan katolički i državni blagdan nije svet. 

Marin Jurjević bi se najmanje trebao pozivati na civiliziranu i demokratsku Europu koja se obračunala sa „crnom kugom“ prije pola stoljeća, jer dovoljno se samo prisjetiti kako su okužene i nevine likvidirali upravo njegovi drugovi na Daksi – poručio je Škorić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu