News

Komentari 119

HDZ: Tomašević svojim širenjem crnila sustigao Bernardića

HDZ: Tomašević svojim širenjem crnila sustigao Bernardića

"SDP i Nemožemo! neće u koaliciju, ali im je modus operandi isti: što gore za Hrvatsku - to bolje za njih", objavio je HDZ na svom Facebooku

HDZ je u četvrtak na svom Facebook profilu poručio da je kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Tomislav Tomašević, uspio nemoguće i da je svojim 'proroštvima' i širenju crnila sustigao bivšeg predsjednika SDP-a Davora Bernardića.

"Tomislav Tomašević svojim biserima i pokušajima zastrašivanja hrvatskih građana i širenja crnila sve više naliči na Davora Bernardića. Ili Gordana Marasa  i Sinišu Hajdaša Dončića, ako vam je draže", naveo je HDZ na svom facebook profilu.

Referirajući se na njegove izjave, iz HDZ-a kažu da Tomašević ovih dana izražava „jaku zabrinutost da nam novac za obnovu iz Fonda solidarnosti EU ne ostane neiskorišten“. 

Ne samo da Hrvatska pred sobom ima 18 mjeseci kako bi iskoristila ta sredstva, navode iz HDZ-a, "nego šef platforme Nemožemo! zaboravlja da je ZG ljevica  svakodnevno optuživala Vladu RH da kasni sa zahtjevom Europskoj komisiji za dodjelu sredstava iz toga europskog fonda i zloguko proricala da ga neće stići, neće uspjeti poslati ".

"Pritom ili nisu znali ili su svjesno prešućivali da se zahtjev ne može službeno uputiti prije verificirane procjene šteta prema metodologiji Svjetske banke i EU-a - koja ima svoju točno određenu proceduru", ističu iz HDZ-a.

"A kako je završila ta 'drama', taj ili neznalački ili podmetački igrokaz? Zahvaljujući upravo kvalitetno pripremljenom zahtjevu naše Vlade, a ne aktivističkim parolama i neodmjerenim riječima, Hrvatska je iz Fonda solidarnosti EU dobila bespovratnih 683 milijuna eura - najveći iznos pomoći po glavi  stanovnika nekoj državi u povijesti tog fonda", dodaju iz HDZ.

Poručuju i da je Tomašević svojom zajapurenom malicioznošću uspio sustići dvojicu najpoznatijih zlih proroka SDP-a - „Nostradamusa“ Bernardića, koji je 'najavljivao' da će 400.000 hrvatskih radnika dobiti otkaz uslijed epidemije, i „babu Vangu“ Hajdaša Dončića, koji je zazivao da će Hrvatska 'uskoro imati' 10.000 novozaraženih dnevno. 

"SDP i Nemožemo! neće u koaliciju, ali im je modus operandi isti: što gore za Hrvatsku - to bolje za njih", objavio je HDZ na svom Facebooku.

Najčitaniji članci