News

Komentari 109

Hebrang ljutit: Ako Kosor ne demantira uvrede, tužit ću je!

Hebrang ljutit: Ako Kosor ne demantira uvrede, tužit ću je!

Hebrang se nasljutio zbog teksta u kojem 'bliski suradnik Jadranke Kosor' govori o protivnicima HDZ-a. Ne može vjerovati da je bilo tko govorio takve stvari o njemu

Jerko Rošin je nakon što su ga izbacili iz HDZ-a istaknuo kako su ga nazvali neki važni članovi predsjedništva HDZ-a te mu dali podršku. Nije spominjao imena, ali je kazao kako ga je nazvalo sedam kolega, sadašnjih i bivših članova predsjedništva, javlja Novi List.

Potpredsjednik stranke, Andrija Hebrang, rekao je kako je on među kolegama koji su nazvali Rošina te ga je pitao o čemu se točno radi. Naglasio je kako je šokantno i potpuno neprihvatljivo za HDZ ukoliko su Rošina zaista izbacili iz stranke zbog nastupa u medijima. Dodao je kako nitko ne može biti izbačen iz HDZ-a jer je govorio o izborima, pošto se predsjedništvo stranke još nije sastalo i zauzelo stav o toj temi. 

Osim toga, Hebrang je rekao i da se dobar dio predsjedništva HDZ-a slaže s Rošinom da je koalicija s Kerumom bila nož u leđa HDZ-u. Andriju Hebranga je uzrujao i tekst u tjedniku Globus u kojem "bliski suradnik Jadranke Kosor govori o protivnicima HDZ-a". U tekstu se navodi da se Hebrang sada zalaže za demokratizaciju stranke, a u kampanji se nije angažirao.

Hebrang je istaknuo kako takvog teksta "nije bilo još od Imperijala" te ne može vjerovati da je bilo tko iz užeg tima Jadranke Kosor govorio takve stvari o njemu. Zahtijeva od predsjednice stranke da osobno demantira taj tekst, a u slučaju da to ne napravi osobno će je tužiti.

>>> Više pročitajte OVDJE

Najčitaniji članci