News

Komentari 52

Hej, Kujundžiću, otkud ti lova? DORH traga za odgovorima...

Hej, Kujundžiću, otkud ti lova? DORH traga za odgovorima...

Može li hrvatski liječnik sa suprugom postati bogataš na legalan način? DORH traga za odgovorom, s kojim će biti upoznata cjelokupna javnost...

Kolinda Grabar Kitarović izvela je u mandatu nekoliko dojmljivih estetskih zahvata - izbacila je iz Ureda neke slike i reljefe a postavila neke nove. Express otkriva kako će Milanović preurediti Pantovčak - slijedi iskorak u suvremenost!

Otkrivamo i tko je Hido Biščević, vječni diplomat zbog kojeg su Plenković i Milanović i prije imenovanja novog predsjednika demonstrirali sve ljepote “tvrde kohabitacije”.

Tea Kvarantan Soldatić otkriva kako se i zašto u visoku politiku vraća Tomislav Karamarko, koji želi postati novi/stari predsjednik HDZ-a. Ovo je vrijeme povratnika, vidimo po Milanoviću, pa se Tomo nada da bi se i njemu moglo posrećiti.

Književnik Milan Rakovac otkriva u velikom intervjuu Expressu kako je velika koalicija Bere i Plenkija jedini način da Hrvatska izbjegne orbanizaciju.

U Expressu je i veliki feljton o Romanovima, koji su stoljećima drmali Rusijom, a onda bili pometeni od boljševika. Express je na kisocima!

Najčitaniji članci