Obavijesti

News

Komentari 2

HEP otpisao 60 milijuna kuna tražbina stradalima od potresa

HEP otpisao 60 milijuna kuna tražbina stradalima od potresa

Predsjednik Uprave HEP-a Frane Barbarić je istaknuo da su vodeći hrvatski gospodarstvenici "motor oporavka i novog rasta nacionalnog gospodarstva"

VIDEO

Hrvatska elektroprivreda (HEP) otpisala je na temelju zaključaka Vlade u prvih šest mjeseci nakon potresa na području Petrinje više od 60 milijuna tražbina kao pomoć stradalima, priopćeno je u utorak u Splitu nakon sastanka HEP Opskrbe s najvećim kupcima električne energije u Dalmaciji.

Kako se navodi u priopćenju, kupci su dobili informaciju o "dinamičnim tržišnim kretanjima" te o aktivnostima koje su HEP Opskrba, kao vodeći hrvatski opskrbljivač energijom i HEP grupa u cjelini, poduzele u ovoj iznimno teškoj godini.

"Ulaganja u obnovu distribucijske mreže na potresima pogođenim područjima iznose više od 240 milijuna kuna", navodi se u priopćenju i dodaje da se obnova mreže i pomoć stradalnicima nastavlja.

Među nazočnima na sastanku bili su predstavnici tvrtaka poput Cemexa, AD Plastika, Tommyja, OTP banke, Studenca i mnogih drugih. Bila je to prilika za razmjenu iskustava najvećih gospodarstvenika, uspostavu kontakata i novu poslovnu suradnju, stoji u priopćenju.

Kako je istaknuo direktor HEP Opskrbe Davor Guttert, uz Osijek, Opatiju i Split, ovogodišnji susreti kupaca održat će se i u Zagrebu.

Predsjednik Uprave HEP-a Frane Barbarić je istaknuo da su vodeći hrvatski gospodarstvenici "motor oporavka i novog rasta nacionalnog gospodarstva".

"Na nama u Hrvatskoj elektroprivredi je da vam u tome pružimo ruku. Razumijemo koliko je za vaše poslovanje važna brza prilagodba tržišnim promjenama i kvaliteta usluge. Zato se u izravnom kontaktu trudimo pronaći za vas uvijek najbolja rješenja. Vaše povjerenje i nazočnost na ovom susretu poručuju da ste prepoznali i nagradili ta naša nastojanja", rekao je Barbarić.

Kako je istaknuto u priopćenju, HEP Opskrba prati tržišna kretanja i organizira radionice za svoje kupce kako bi na vrijeme i po što povoljnijim cijenama ugovorili opskrbu električnom energijom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.