Obavijesti

News

Komentari 35

HEP: Prečko će dobiti grijanje i toplu vodu danas navečer...

HEP: Prečko će dobiti grijanje i toplu vodu danas navečer...

Razlozi puknuća vrelovoda su starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici, objašnjavaju iz HEP-a

VIDEO

HEP je izvijestio kako su tijekom noći uspješno sanirali puknuće u Brdovečkoj ulici te je za Gajnice, Malešnicu, Špansko, Prečko i Rudeš uspostavljena opskrba toplinskom energijom, no u petak je opet puknuo vrelovod pa manji dio Prečkog nema grijanje od 9 sati. 

Puknuće vrelovoda dogodilo se u Beethovenovoj ulici zbog čega je za nekoliko zgrada u naselju Prečko od 9 sati prekinuta isporuka toplinske energije. 

[UŽIVO] Bageri kopaju u Prečkom: 'Na Staru godinu mi nemamo tople vode ni grijanja'

[UŽIVO] Bageri kopaju u Prečkom: 'Na Staru godinu mi nemamo tople vode ni grijanja' Više na: https://bit.ly/3qJJBSW

Objavljuje 24sata u Petak, 31. prosinca 2021.

Sanacija puknuća je u tijeku, a ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se danas do večernjih sati.

Zbog sanacije puknuća vrelovoda, bez isporuke toplinske energije su sljedeće adrese u naselju Prečko: Tijardovićeva ulica 6-8 i 10-14, Beethovenova ulica 1-3 te Matetić Ronjgova ulica 2-8.

Razlozi puknuća vrelovoda su starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici, objašnjavaju iz HEP-a.

Dionica vrelovoda na kojoj je došlo do puknuća nije bila u obuhvatu radova revitalizacije vrelovodne mreže koji su se provodili ovog ljeta u sklopu projekta "Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba".

HEP-Toplinarstvo ističe kako ulaže maksimalne napore da se puknuće vrelovoda sanira u što kraćem roku, a građane moli za strpljenje i razumijevanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...