News

Komentari 0

HGSS kod Slavonskog Broda našao tijelo nestale djevojke (17), policija naložila obdukciju

HGSS kod Slavonskog Broda našao tijelo nestale djevojke (17), policija naložila obdukciju

HGSS je od jučer tražio maloljetnu djevojku na području Slavonskog Broda

Mrtvo tijelo nestale djevojke (17) pronašli su u petak pripadnici HGSS-a kraj Slavonskog Broda. Kako je izvijestila policija, nisu utvrdili tragove nasilne smrti te su naložili provođenje obdukcije.

Na nestali.hr u četvrtak je objavljeno dakod Slavonskog Broda nestala 17-godišnja djevojka, a pod okolnosti nestanka upisano je da se udaljila od bakine kuće.

U potragu se uključio i HGSS koji je u petak izvijestio o pronalasku tijela.

POTRAGA U TIJEKU

Sinoć nam je stigla dojava o nestaloj mlađoj ženskoj osobi na području općine Bebrina. Odmah nakon poziva pokrenuta je potraga i oko 23 sata 13 spašavatelja naše Stanice započelo je sa pretraživanjem terena. U potrazi su, uz policiju, sudjelovali i lovci LU Srna Banovci te mještani. Tijekom noći, potrazi su se pridružili i kolege iz Požege koji su pretraživali teren bespilotnom letjelicom. Jutros je potraga nastavljena.

No nakon što su nastavili potragu ujutro, potražni pas Max je pronašao njeno tijelo.

O svemu se oglasila i policija sa službenim priopćenjem.

- Današnjeg dana u 14.30 sati, Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske, izvijestio je djelatnik HGSS da je u mjestu Kaniža pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe koje odgovara osobnom opisu nestale osobe. Izlaskom na mjesto događaja, mrtvozornik nije utvrdio tragove nasilne smrti te je naložio provođenje obdukcije u cilju utvrđivanja uzroka smrti - napisali su.

Najčitaniji članci