Obavijesti

News

Komentari 19

'HNS će imati 3,4 mandata, a još ne znamo s kim u koaliciju'

'HNS će imati 3,4 mandata, a još ne znamo s kim u koaliciju'
1

Što se tiče koalicija, u ovom trenutku ne razmišljamo s kim i kako nego nas zanima sadržaj. HNS će biti partner onome tko će Hrvatsku vući naprijed i prioritet nam je razgovor o ciljevima, objasnio je

VIDEO

Predsjednik Kluba zastupnika HNS-a Milorad Batinić u petak je izjavio da njegova stranka očekuje da će na predstojećim parlamentarnim izborima osvojiti tri do četiri mandata i misli da ih birači neće kazniti za ‘pretrčavanje’ od SDP-a HDZ-u zbog dobrih rezultata koje su ostvarili.

- HNS-u odgovaraju izbori kada god bili. Mi očekujemo tri do četiri mandata, to je realnost i ne bojimo se izbora. Participirat ćemo na izborima u svim izbornim jedinicama i u svima očekujemo dobre rezultate, a prema biračima idemo s porukom da je HNS jedini predstavnik građansko-liberalnog centra, što smo pokazali u prethodne tri godine - poručio je Batinić u izjavi novinarima.

Što se tiče koalicija, u ovom trenutku ne razmišljamo s kim i kako nego nas zanima sadržaj. HNS će biti partner onome tko će Hrvatsku vući naprijed i prioritet nam je razgovor o sadržaju i ciljevima koje će određene opcije dostaviti na ponudu, istaknuo je Batinić.

Dodao je da će kampanja biti suženoga manevarskog prostora, ali smatra da HNS nakon tri godine, koliko je participirao u Vladi, ima što prezentirati građanima, a još je važnije što će predstaviti u programu za sljedeće razdoblje.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Batinić misli da birači neće kazniti HNS zbog ‘pretrčavanja’ iz SDP-ovog u HDZ-ov tabor jer, kaže, HNS je ostvario dobre rezultate u ove tri godine, od obrazovne reforme do e-dozvola. Sve ono što smo napravili u ovoj Vladi poput povećanja plaća građanima, porezne reforme, rasterećenja gospodarstva dobri su aduti i podloga za kvalitetnu kampanju i dobar izborni rezultat, kazao je, naglasivši da su HNS-u u fokusu građani.

- Na ovim izborima građani će odlučivati žele li da Hrvatsku vodi SDP ili HDZ, a hoće li surađivati s građansko-liberalnom opcijom ili desnicom, to je na njima. Nas prvenstveno zanimaju program i ciljevi, HNS želi i dalje, kao i u ovoj Vladi vući Hrvatsku naprijed, ni lijevo ni desno - odgovorio je Batinić na pitanje s kim se vide u koaliciji nakon izbora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)