Obavijesti

News

Komentari 51

HNS preuzima vlast: SDP-ovi pijevci su ljutiti na R. Čačića

HNS preuzima vlast: SDP-ovi pijevci su ljutiti na R. Čačića
1

Neki SDP-ovci zbog svega toga svom šefu stranke i premijeru Zoranu Milanoviću zamjeraju što je Radimiru Čačiću dopustio da vuče baš sve ključne poteze u vladi

VIDEO

Dobili su najvažnije resore, u državna poduzeća instalirali su svoje ljude i na čelu stranke im je prvi potpredsjednik vlade kojem je premijer Milanović dao velike ovlasti. O njemu ovisi hoće li se smanjiti nezaposlenost, hoće li investicije uspjeti, odnosno hoćemo li izaći iz recesije. 

Jedan dio članova SDP-a nezadovoljan je ponašanjem HNS-ovaca, osobito šefa Radimira Čačića za kojeg smatraju da je preuzeo ulogu premijera 

Zbog svega toga jedan dio članova SDP-a nezadovoljan je ponašanjem HNS-ovaca, osobito šefa Radimira Čačića za kojeg smatraju da je preuzeo ulogu premijera. Povezano s tim, svjesni su da je HNS preuzeo vodstvo u vladajućoj koaliciji i strahuju da bi to isto mogli napraviti i na lokalnoj razini, osobito u Zagrebu.

Neki SDP-ovci zbog svega toga svom šefu stranke i premijeru Zoranu Milanoviću zamjeraju što je Radimiru Čačiću dopustio da vuče baš sve ključne poteze u vladi. 

Smatraju kako Čačića nisu uzalud sindikati i članovi oporbenih stranaka nazvali ‘pravim premijerom’. Činjenica da je Čačić prvi čovjek vlade često se u političkim krugovima objašnjava time da se ova vlada bavi isključivo gospodarstvom, a Milanović je pravnik te se nikada nije bavio takvim pitanjima.

- HNS-ovci su zaduženi za sve ključne projekte. Projekt ‘Zagreb na Savi’ iskoristit će i u kampanji za lokalne izbore, a zapravo je riječ o projektu na državnoj razini- rekao je jedan SDP-ovac blizak Milanoviću. Ipak, Milanović je svojim kolegama rekao kako je u odličnim odnosima s prvim potpredsjednikom vlade te da izvrsno surađuju. Odgovara mu da Čačić u javnost iznosi sve ono što je negativno jer prvog potpredsjednika ionako, kako je sam rekao, nije briga što će o njemu misliti građani.

Više pročitajte u 24sataExpressu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature