Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Hod po užetu prekinuo Obama: Šteta što me nije vidio u akciji

Djevojka (23) je na prstima hodajući po žici prehodala slap Vernal u nacionalnom parku Yosemite, da bi na polovici puta na žici napravila 'špagu'

HIGHLINE YOGA
Foto: Profimedia
7 komentara

Neustrašiva jogistica Kimberly Weglin (23) iz Sacramenta u Kaliforniji svojim pothvatom kod mnogih je izazvala grčeve u trbuhu.

Djevojka je na prstima hodajući po žici prehodala slap Vernal u nacionalnom parku Yosemite, da bi na polovici puta na žici napravila 'špagu'. 

- Nevjerojatno je biti ovdje. Slapom teče više od 3 milijuna litara vode u minuti, ta silina vode pada pored što dodatno otežava hodanje i održavanje ravnoteže. Da samo sjedim pokraj dovoljno je teško. Svejedno, ovo je najljepši put koji sam prehodala - kaže Kimberly, piše Daily Mail. 

Usred njezinog nastupa u parku se pojavila tajna služba s viješću da u park dolazi predsjednik Obama s obitelji te da se njezino uže mora ukloniti. Nakon pregovora ipak su dopustili da uže ostane, no nastup je morala ranije završiti. 

- Dok smo se spuštali niz stijene presreli su nas agenti tajne službe, čuvari i policija. Moji prijatelji i dečko, s kojima sam se pripremala za ovo, brzo su pospremili našu opremu. Agenti su nas zaustavili i nisu nam dali da odemo. Dok su nas pregledavali naišla je obitelj Obama i mahnula nam. Bilo je totalno neočekivano, no žao mi je da nas nije vidio u akciji, sigurno bi mu se svidjelo - rekla je. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message