Obavijesti

News

Komentari 1

Horor na Lemić Brdu: Ubio je bratića pa ranio susjeda. Priveli su ga specijalci iz ATJ Lučko

Horor na Lemić Brdu: Ubio je bratića pa ranio susjeda. Priveli su ga specijalci iz ATJ Lučko
5

Rastrojeni Ivica Pavlačić Para (68) je nakon incidenta zapalio svoju kuću i pjevao “Gori gora, gori borovina". Ugasili su je vatrogasci, ali tek nakon što su ga uhitili

VIDEO

Ne mogu vjerovati da je Para to učinio. On i Stjepan su bratići, zajedno su otišli u rat, drva vozili jedan drugome. Drugi susjed, Šero koji je ranjen je navodno išao vidjeti van što se zbiva. Kad je shvatio i vraćao se u kuću, pogođen je u noge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

ATJ Lučko navalnim vozilom Gurka privode osobu osumnjičenu za pucnjavu na području Lemić Brda 00:34

Govori nam to susjeda jutro nakon krvavog pohoda rastrojenog Ivice Pavlačić Pare (68) mještanina Lemić Brda kraj Karlovca. On je vjerojatno pod utjecajem alkohola, s automatskom puškom u rukama, u petak predvečer sijao smrt među svojim sumještanima. Tijekom dvosatnog ubilačkog pohoda muškarac je nasumično pucao po kućama. Bratića Stjepana Lemića Lemu (65) ubio je u dvorištu, a susjeda Stjepana P. Šeru (65) ranio nekoliko kuća dalje.

- Čuli su se pucnji skroz do nas. Parina nevjenčana supruga Marina je pobjegla i lutala selom, a sirota Tanja, Stjepanova supruga je na povratku s posla doznala da joj je suprug ubijen - kaže susjeda koja pretpostavlja da je ubijeni Stjepan pokušao smiriti situaciju.

Odmah po dojavi oko 18.30 sati policija je ondje poslala pripadnike temeljne, kriminalističke i interventne policije koja je okružila naselje i blokirala prilaz. Pozvana je i Hitna pomoć, no zbog prijetnje nisu mogli do ozlijeđenog. Alarmirana je i Antiteroristička jedinica Lučko koja je odmah prema Karlovcu uputila više timova. Za 40 minuta od dojave, pripadnici ATJ Lučko svladali su ubojicu kojeg su priveli s vozilom Gurka.

- S obzirom na to da je počinitelj bio naoružan i nije bilo poznato je li s njim u kući još ljudi, alarmirana je ATJ Lučko koja ga je svladala kad se počinitelj pokušao udaljiti vozilom iz svoje obiteljske kuće. Uhićen je i traje istraživanje - kažu u PU karlovačkoj. Netom prije uhićenja rastrojeni muškarac zapalio je krovište svoje kuće i navodno zapjevao "Gori gora, gora Borovina". Čim su ga svladali, vatrogasci su ugasili požar.

Mještani govore da je Para bio samotnjak, čudak, alkoholičar. S nevjenčanom suprugom živio je osamljeno, a na kući je uvijek imao zatvorene žaluzine.

Oboje su bili lovci, te su šetali u maskirnoj odjeći. Radio je u HEP-u. Govore da je i ranije imao slične ispade kada bi pucao iz oružja zbog čega mu je u više navrata dolazila policija. Bio je prijavljivan i zbog prijetnji. Prije nasumične pucnjave po selu Ivica je navodno na području Karlovca automobilom oštetio drugo vozilo i pobjegao. Policija ga je navodno našla u kafiću u susjednom naselju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.