News

Komentari 9

HR business Arena: Styria će raditi na zapošljavanju mladih

HR business Arena: Styria će raditi na zapošljavanju mladih

Povelju je za Styriju potpisala Ivana Krajinović, direktorica upravljanja ljudskim potencijalima i prokuristica 24sata, Večernji list i Styria Hrvatska - medijski servisi

Međunarodna konferencija HR business Arena 2014. o upravljanju organizacijama i ljudskim potencijalima počela je u srijedu u Dubrovniku. Na konferenciji će naredna tri dana sudjelovati više od sto predstavnika većih regionalnih kompanija i stručnjaka iz područja upravljanja ljudskim potencijalima iz 17 zemalja. Ključna tema je 'Novo doba organizacijskog razvoja i upravljanja ljudima'.

Novost ove godine je inicijativa na temu kako smanjiti visoku nezaposlenost među mladima pa je tim  povodom uz okrugli stol potpisana Povelja među 21 regionalnom kompanijom koje su pristale iduće tri godine surađivati i pokušati riješiti ovaj veliki problem u regiji. 

Među većim regionalnim kompanijama svoje mjesto na konferenciji je kao poželjan poslodavac zauzela i Styria Hrvatska. Povelju je za Styriju potpisala Ivana Krajinović, direktorica upravljanja ljudskim potencijalima Styrije Hrvatska i prokuristica tvrtki 24sata, Večernji list i Styria Hrvatska - medijski servisi te predavač na konferenciji. 

Posebno je istaknuta potreba za suradnjom u razmjeni iskustava u rješavanju problema mladih bez radnog iskustva koje je potrebno spremiti za tržište rada i prvo zaposlenje u čemu veliko iskustvo ima Hrvatska Styria.

Najčitaniji članci