Obavijesti

News

Komentari 130

Hrabra Katarina (75) šakama otjerala pljačkaša s pištoljem

Hrabra Katarina (75) šakama otjerala pljačkaša s pištoljem
5

Ustala sam i otišla do prozora dnevnog boravka. Pred ulaznim vratima stajao je lijep i uredan mladić. Držao je u ruci nekakvu bilježnicu, priča baka iz Nove Gradiške

VIDEO

Ili ćeš ti mene ili ću ja tebe, ali bez borbe nećeš ući u kuću. Desnom rukom sam mu zgrabila pištolj, počela je svoju priču Katarina Sremac iz Nove Gradiške.

Ona je peglala kad joj je netko pozvonio na vratima.

- Ustala sam i otišla do prozora dnevnog boravka. Pred ulaznim vratima stajao je lijep i uredan mladić. Držao je u ruci nekakvu bilježnicu šarenih korica. Otvorila sam prozor i pitala ga što treba. Rekao mi je da je iz Elektre i da je došao očitati stanje na električnom brojilu - rekla je Katica.

Dodala je kako redovito plaća struju i da zna sve iz Elektre, a ovoga mladića nije vidjela. No pomislila je da je možda student kojeg su angažirali.

- Rekla sam mu da malo pričeka. Otključala sam vrata, a preda mnom je stajao muškarac s crnom kapom na glavi s prorezima za oči. U ruci je držao srebrni pištolj. Počeo je gurati vrata. Ali nisam se dala. Desnom sam rukom zgrabila pištolj i okrenula njegovu ruku prema dolje, a lijevom rukom sam ga zgrabila za rame - rekla je u dahu i nastavila:

- Počeli smo se naguravati. On je stalno ponavljao: ‘Daj novac’. ‘Ma kakav novac’, odbrusila sam i nastavila ga gurati. Bog mi je valjda dao snage. Uspjela sam ga izgurati i zatvoriti vrata. Okrenula sam ključ dva puta i odmah otrčala u kuću.

Nisam osjetila bolove i ni sama ne znam kako sam došla do telefona i pozvala policiju – rekla nam je hrabra baka. Policija traga za mladićem koji ju je pokušao opljačkati. Baka ima podljeve na ruci i ozlijeđen nokat. Kaže da nema novca i da preživljava od mirovine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...