Obavijesti

News

Komentari 32

Hrabra labradorka Tina je obranila curu od pit bulla

Hrabra labradorka Tina je obranila curu od pit bulla
3

Iskočio je iz mraka: Životinja je izletjela iz dvorišta. Labradorka Tina stala je pit bullu na put i branila sestru svoje vlasnice Žane, Jelenu Lukačić (22)

VIDEO

Labradorka Tina (4) ispriječila se na putu pit bulla koji htio napasti sestru njene vlasnice Žane (26), Jelenu Lukačić (22). Jelena i Tina su u subotu oko 22 sata šetale zadarskim Arbanasima, kad je iz dvorišta izletio krvoločni pit bull i nasrnuo na Jelenu.
- Tina mu je stala na put, a kad ju je napao, bacila se na leđa i odgurivala ga. U krvavoj borbi ozlijeđene su joj prednja noga te istrgnut mekani dio šapice stražnje noge, a ispod vrata ima otvorene rane, na kojima su sada drenovi - priča Žana, Zagrepčanka koja s  mlađom sestrom studira u Zadru.
- Otišle smo u dućan, a kući se vratile krvave.  Obje su se tresle, a Tina je cvilila. Otišli smo kod veterinara. Šivao joj je rane na nogama pod narkozom, ali drugi dan jer je Tina bila u potpunom šoku i nije ni znala što se događa.
Rane od zubiju veterinar nije zašio zbog straha od zaraze i bakterija koje se šire ugrizima. Ma, nije kriv taj pit bull. Drže ga na samo metar lanca i živi u apsolutno nemogućim uvjetima. Takvi psi jednostavno moraju od malena nositi brnjice i ne smiju se držati na lancu, već u boksu. Poslije je vlasnik rekao da se on uspio otrgnuti s lanca prije samog napada, ali taj lanac je toliko debeo da je to nemoguće. Ovaj put nije ni bio vezan - kaže Žana. Policiji su prijavile napad. Vlasniku (25) su predale račun od veterinara u iznosu od 510 kuna.
- Vlasnik nam se samo nasmijao u lice i nije se nijednom ispričao, a pas je opet bio bez brnjice - kaže prestrašena Žana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...