Obavijesti

News

Komentari 63

Hrvatici koja živi u Austriji uvjetna za seks s dječakom

Hrvatici koja živi u Austriji uvjetna za seks s dječakom
3

Par je još u vezi: Majka dječaka, koji sad ima 14 godina, odobrava vezu s 28 godina starijom rukometnom trenericom iz Hrvatske. Par ističe kako se silno voli

VIDEO

Hrvatica Renata Č. (42), koja godinama živi u Austriji, u srijedu je na sudu u Wiener Neustadtu nepravomoćno osuđena na 22 mjeseca zatvora uvjetno na tri godine zbog spolnog odnosa s djetetom. Rukometna trenerica krajem prošle godine započela je vezu s Erwinom, koji je tada imao 13 i trenirao u njezinu klubu. U veljači, pet mjeseci prije nego što je dječak napunio 14 godina, par je spavao zajedno. Dječak se o zabranjenoj ljubavi povjerio očuhu, koji je Renatu prijavio.

- Tada je krenula lavina. Sve se pokrenulo, i policija i sada sud. Erwin sa mnom od tada ne želi razgovarati, iako sam ih prijavio zbog njegove sigurnosti - kaže Erwinov očuh Stefan. Renata, koja je u međuvremenu dobila otkaz u klubu, na sudu je priznala da je spavala s dječakom, s kojim je još u vezi. Erwinova majka, za razliku od očuha, odobrava njihovu ljubav. Dječak, koji fizički izgleda starije, na sudu je svjedočio videolinkom.

Rekao je da voli svoju trenericu i da ne želi da je osude. Sud je Renati dao blažu kaznu jer je s dječakom, koji je na seks pristao, spavala tek pet mjeseci prije nego što je to zakonom dopušteno. Renatin odvjetnik Peter Hombauer rekao je kako je njegova klijentica zadovoljna i da joj je laknulo nakon ove presude.

Očuh prijavio neobičan par

Stafan U. prijavio je rukometnom klubu vezu između trenerice i svog 13-godišnjeg posinka. Renata, majka dviju kćeri, od kojih jedna ima 14 godina, odmah je dobila otkaz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...