Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Hrvatski linkovi mogu se opet normalno objavljivati na Fejsu

Facebook je popravio grešku s dijeljenjem sadržaja s hrvatskih stranica koja je prijavljena prije više od mjesec dana. Radilo se o tome da se vidio link, bez slika

Pixsell
Foto: Pixsell
6 komentara

Facebook je konačno riješio problem sa dijeljenjem linkova koji u svom nazivu sadrže .hr krovnu domenu. Problem koji je trajao više od mjesec dana, nije se vidio samo kod dijeljenja linkova na Facebooku već i na nekim od društvenih dodataka (social widgets) poput okvira za komentiranje i najpopularnijeg "Like" gumba, koje su ugradile brojne hrvatske web stranice. Radilo se o tome da je Facebook prikazivao samo linkove, no ne i ostatak sadržaja poput slike, naslova ili uvodnog teksta.

Facebook je još prije mjesec dana na svojoj web stranici za prijavu grešaka od strane samih korisnika zaprimio tu prijavu i potvrdio ju kao grešku, a noćas su je i otklonili uz ispriku što smo morali toliko čekati. 

Kako je Facebook golem i iznimno kompleksan, greške koje se javljaju ponekad je jako teško popraviti, iste znaju zahvatiti druge dijelove sustava, a i za sve njih postoji lista prioriteta tako da neke dođu kasnije na red za ispravljanje. 

Dijeljenje linkova sa .hr domenom sada radi, no ostao je još problem sa starim linkovima koje su ljudi dijelili u vrijeme dok greška još nije bila otklonjena. Iz Facebooka nude rješenje - postoji alat za developere kojim se mogu popraviti linkovi koji se i dalje ne dijele na ispravan način - kako, pogledajte ovdje


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message