Obavijesti

News

Komentari 3

Htjeli su ukrasti auto u Zadru, na mjestu ih uhvatili policajci

Ova priča ovdje ne prestaje, već ima i nastavak. Naime, za vrijeme trajanja kriminalističkog istraživanja u svezi ovog kaznenog djela, u večernjim satima istog dana zaprimljena je prijetnja jedne žene

VIDEO

Dva muškarca, oba 38-godišnjaka u ponedjeljak su oko 13 sati ušla kroz prozor parkiranog automobila marke Ssang Yong. Usred bijela dana u Ulici Mihovila Pavlinovića, u centru grada uz samu rivu, pokušali su upaliti ovaj automobil.

Zadarski policajci su ih zatekli na licu mjesta te ih priveli u prostorije obližnje policijske postaje. Nad njima su proveli kriminalističko istraživanje i osumnjičili ih za neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari.

Iz policije kažu kako su kroz prozor ušli u parkirano vozilo, provalili bravu vozila te ga pokušali staviti u pogon. Protiv oba 38-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari u pokušaju.

Ova priča ovdje ne prestaje, već ima i nastavak. Naime, za vrijeme trajanja kriminalističkog istraživanja u svezi ovog kaznenog djela, u večernjim satima istog dana zaprimljena je prijetnja jedne ženske osobe prema policiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Provedenim daljnjim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Odjela organiziranog kriminaliteta, 67-godišnjakinju se sumnjiči da je u ponedjeljak u 18,27 sati putem mobilnog telefona uputila prijetnju prema policiji. Protiv 67-godišnjakinje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijetnje, a doznajemo kako se radi se članici obitelji jednog od osumnjičenika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a