Obavijesti

News

Komentari 11

HUBOL prozvao Zadravec: Parada ega i samopromocije

HUBOL prozvao Zadravec: Parada ega i samopromocije

U maestralnoj izvedbi Dijane Zadravec, pokazalo se koliko je lako upravljati javnim mnijenjem čineći „spin“ i mičući iz fokusa početak ove parade ega i samopromocije, objavili su iz HUBOL-a na Facebooku

VIDEO

Vršitelj dužnosti ravnatelja KBC-a Sestre Milosrdnice Zoran Vatavuk dao je danas neopozivu ostavku na to mjesto, a njegov potez komentirao je i ministar zdravstva Vili Beroš koji je Vatavuku poručio kako mu je žao što je pokušaj rješavanja problema u bolnici protumačio kao iskaz nepovjerenja. Beroš je također potvrdio da je imao sastanak sa sada već smijenjenom pročelnicom Dijanom Zadravec, a oko cijele drame u Vinogradskoj sada se na Facebooku oglasila i Hrvatska udruga bolničkih liječnika.

Iz HUBOL-a su na Facebooku napisali objavu naslova ''Njen prijatelj Vili ili gdje je nestao SMS?'' u kojoj sve nazivaju spinom i maestralnom izvedbom Dijane Zadravec.

- Da nas slučajno ne bi netko pogrešno shvatio: mi apsolutno podržavamo borbu protiv bilo kakvog oblika korupcije i kriminala. Kao i sve ove godine, neprekidno, i dalje pozivamo sve, i gospođu Zadravec posebno, da za sve kolege koje naziva kriminalcima podastre dokaze, te ih preda nadležnim organima i nakon istrage budu dostupni javnosti na uvid. Gospođu Zadravec pozivamo i da javno pokaže, jer javnost na to ima pravo, primjer zakonitog i transparentnog poslovanja, jer vjerujemo da ona samo tako radi (onda kad zapravo radi, a nije pred kamerama) - stoji u objavi HUBOL-a.

Jandroković pozvao Zadravec da objavi navodni SMS o lobiranju
Jandroković pozvao Zadravec da objavi navodni SMS o lobiranju

Pozvali su ju da objavi SMS o kojem je govorila ovih dana u kojem, tvrdi Zadravec, stoji kako je predsjednik Sabora Gordan Jandroković intervenirao za bivšeg ravnatelja bolnice Marija Zovka.

- Ako ima saznanja i dokaze o političkom pogodovanju i kadroviranju na prethodnom izboru za ravnatelja KBCSM, što je protuzakonito, onda se skrivanjem dokaza i sama svrstava u one koji djeluju nezakonito. Zato, idemo gospodo Zadravec, pokažite SMS i konačno budite vjerodostojni! I na kraju, hvala prof. Vatavuku što je imao hrabrosti vidjeti i reći na glas ono sto je svima jasno te učiniti pravu stvar. I danas, i prije mjesec dana - poručili su iz HUBOL-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa