Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Hura! Slavimo već 3000. broj, proslavite s nama uz darove

Proslavite s nama 3000. broj jer osim salva smijeha, sutra će i školarci dobiti mali znak pažnje. Poklanjamo im raspored sati uz koji će uvijek biti spremni za nastavu

24sata
Foto: 24sata
10 komentara

U sutrašnjem slavljeničkom broju za vas, dragi čitatelji, pripremili smo superpaket: Skuhatćute i DVD “Seinfeld”. Nismo zaboravili ni školarce, koji će dobiti raspored sati za novu školsku godinu.

Jerry, Kramer, George i Elaine već godinama nasmijavaju gledatelje na TV ekranima, a uz subotnji superbroj presavijat ćete se od smijeha uz nekoliko najsmješnijih epizoda s urnebesnim Njujorčanima.

Proslavite s nama 3000. broj jer osim salva smijeha, sutra će i školarci dobiti mali znak pažnje. Poklanjamo im raspored sati uz koji će uvijek biti spremni i znat će koji ih predmet sutradan čeka, pa više neće zaboravljati knjige i bilježnice.

Subota je, već svi znaju, gurmanski dan u 24sata. Na više od 40 stranica najfinijeg priloga Skuhatćute pronaći ćete najbolje recepte iz zlatne slavonske doline, a naučit ćete i kako pripremiti najfiniju zimnicu.

Da se suprotnosti privlače, znaju svi, a u receptima slatkog i slanog para koji je stvoren u raju naučit ćete kako pripremiti delicije koje će nestati s obiteljskih stolova. Izvorni hrvatski jelovnici za prste polizati oduševit će sve čitatelje gurmane.

Poznata konoba Didov san otvorila nam je svoja vrata i kuharice te otkrila bogate delicije bosansko-hercegovačke i dalmatinske kuhinje. Saznat ćete i što se skriva iza njihova najpopularnijeg jela, ukusne Didove tave. Did poslužuje samo najbolje od domaćeg u mnoštvu recepata s izvornim okusima naše tradicionalne kuhinje, a u subotu će vam otkriti i zašto.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message