Obavijesti

News

Komentari 82

Hvalio se tetovažom slonića na penisu u TV emisiji, a sad ide na izbore u Rijeci: 'Ništa ne žalim!'

Hvalio se tetovažom slonića na penisu u TV emisiji, a sad ide na izbore u Rijeci: 'Ništa ne žalim!'

Kandidat za riječkoga gradonačelnika Antun Antunović nekadje nastupao u emisiji Trenutak istine gdje je priznao da je suprugu više puta prevario, a u jednom je danu prokockao i više od 100.000 kuna

VIDEO

Svoj penis naziva “slonićem”. Ima i tetovažu slona u donjem dijelu trbuha, koja čini optičku varku da mu penis izgleda kao surla.

Riječanima je poznat kao Lino, a zove se Antun Antunović i želi biti riječki gradonačelnik. Da tepa svojem “veseljku” otkrio je 2009. u emisiji “Trenutak istine”. Priznao je i kako se zna dogoditi da se “sloniću” ne može dići surla. Pritom nije stao pa se pohvalio i kako je sudjelovao u grupnjacima do pet ljudi te da se jednom napalio na svog 60-godišnjeg prijatelja.

- On ima najbolju stražnjicu na svijetu - rekao je tad Antun.

Doznali smo tad i kako bi, da zadivi prijatelje, pred društvom znao gutati žilete i kako je više puta prevario ženu s kojom je u braku već 33 godine i od koje je katkad znao “pobrati šamar”. S ljubavnicama, od kojih bi se neke znale pomokriti po njemu, nerijetko se “družio” u bračnom krevetu, kojeg bi, iz poštovanja prema supruzi, tad zamijenio novim.

Nikad nije, rekao je tad, zaboravio godišnjicu braka, ali znalo mu se dogoditi da je ženi poklonio romantičan dar koji je zapravo kupio ljubavnici. Za 50.000 kuna u emisiji je priznao kako je barem jednom poželio da mu žena umre i kako bi se oženio ljubavnicom. Supruga mu je sve nevjere oprostila. Kao pasionirani kockar kaže da je u jednom danu prokockao i više od 100.000 kuna. Danas kaže kako se sudjelovanja u “Trenutku istine” ne srami.

- Prošlost me uopće ne zanima, svi sve znaju, a vraćati se u to nema nikakvog smisla. Svatko griješi, no to moje natjecanje ne smatram pogreškom. Riječani me znaju, dapače, to natjecanje smatram pozitivnim iskustvom - kaže Antunović.

Sugrađanima se, kao nezavisni kandidat, prvi put predstavio tek 22. travnja, i to preko društvenih mreža ističući kako se kandidirao zbog ljubavi prema gradu u kojem je odrastao.

Poštovani sugrađani, Moje ime je Antun Antunović a svi me poznaju kao Lino. Nezavisni sam kandidat za gradonačelnika...

Posted by Antun Lino Antunović - Nezavisni Kandidat on Thursday, April 22, 2021

- Imam dvije kćeri i unuku, kojima želim bolji život u boljoj Rijeci - kaže ovaj riječki ribar.

Skupljajući potpise za kandidaturu Riječane je prije tjedan dana častio svježim srdelicama, a najavljujući kandidaturu na Facebooku je napisao da ga je na to potaknula ljubav prema gradu te "devastacija, privatizacija i stagnacija općenitog napretka".

- Grad se uspavao a sada je vrijeme za buđenje. Kao nezavisni kandidat nemam u planu koaliciju ni sa kime te bih kao gradonačelnik bio otvoren prema svima neovisno o dobi, spolu i nacionalnosti - rekao je Antunović. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa