Obavijesti

News

Komentari 363

Ne promakne im ni muha: Vilu Luke Modrića čuvaju zaštitari

Ne promakne im ni muha: Vilu Luke Modrića čuvaju zaštitari
4

Čuvare pred vilom u Petrčanima ništa ne može omesti u njihovu zadatku, pa ni poneka ljetna oluja. Stoje na ulici i budno prate svakog prolaznika koji se približava vili...

VIDEO

Prolazio sam, kao svakog dana, pokraj Modrićeve vile u Petrčanima. U posljednjih desetak dana primijetio sam nešto čudno. Dva su muškarca sjedila ispred ograde i budno motrila prolaznike, rekao je čitatelj koji je ih je snimio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:18

Kako kaže, susreo se već s njima četvoricom.

- Nisu uvijek isti. Rade po smjenama. Uvijek su dvojica, ili ujutro ili popodne - dodao je. Prema njegovim riječima, Modrićevi “čuvari” ne daju nikom ni blizu vili u turističkom naselju.

Čuo sam čak da su udaljili neke ljude koji su željeli stupiti s Modrićem u kontakt - istaknuo je čitatelj. Ne zna jesu li to bili obožavatelji.

- Ovo je prvi put da mu netko stražari pred kućom - u to je siguran čitatelj, koji kaže kako Modrića sve manje viđaju na balkonu u turističkom naselju Punta Skali.

- Kao da se zatvorio u kuću - prokomentirao je čitatelj. Modrić je iz Zadra otišao 22. lipnja, ali se prije nekoliko dana vratio. U međuvremenu je svjedočio u osječkom Državnom odvjetništvu jer ga terete za davanje lažnog iskaza na suđenju Zdravku Mamiću.

U Zadru je dao i intervju za španjolsku Marcu, u kojem je natuknuo mogućnost oproštaja od hrvatske reprezentacije. U Petrčanima se najviše druži s Markom Oštrićem, dugogodišnjim prijateljem i kumom. Netom nakon Modrićeva iskaza na sudu, u Zadru je osvanuo grafit “Luka, sjećat ćeš se ovog dana”, kao i natpis “Luka Mamić”.

Autori grafita na taj su način pokazali svoje neslaganje s Modrićevim iskazom. Ne čude stoga zaštitari u Modrićevoj blizini. Ipak, ovo nije prvi put da se Luka kreće u društvu zaštitara. Prije manje od mjesec dana viđen je s dva “ćelava lika” na Oštrićevoj svadbi, na kojoj je bio kum. Oštrić je i Modriću bio kum kad se ženio s Vanjom 2011.

- Zaštitari su ga stalno pratili. Nisu se micali od njega - rekao je jedan od uzvanika na svadbi. Zbog kumstva je propustio vjenčanje Matea Kovačića, suigrača iz Reala.

Dugogodišnji prijatelji ipak su pronašli vrijeme za druženje. Naime, Mateo i njegova supruga Izabel prije nekoliko dana viđeni su kako ulaze u rezidenciju Modrić. Viđen je i Dejan Lovren.

Modriću ovaj “stresan” odmor završava već danas. Mora se vratiti u Real jer im počinju pripreme. Luka će potom, već petu godinu zaredom, putovati u Sjedinjene Američke Države, gdje će igrati protiv Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Barcelone.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 363
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u