Obavijesti

News

Komentari 11

'I HDZ i SDP su odgovorni za očajno stanje u zrakoplovstvu'

'I HDZ i SDP su odgovorni za očajno stanje u zrakoplovstvu'
1

Smatramo da Hrvatska treba imati predstavnike u Europskom parlamentu koji će se stvarno boriti za hrvatske interese, a neće imati prijatelje Tajanija, rekao je čelnik Mosta u Slavonskom Brodu

VIDEO

Nisam i ne očekujem od takvih prijedloga da će bilo što se dogoditi budući da imamo i sadašnju opoziciju na način da je ona sklopljena doslovno političkom trgovinom, što iz sredine 2017-te, što s offshore kompanijom gospodina Bandića. Tu neće biti nekih velikih promjena, ono što je pozadina interpelacije jeste vrlo niska razina rasprave u četvrtak u Hrvatskom saboru. HDZ-ovci i SDP-ovci prepirali su se između sebe, nabacujući jedni drugima što MIG-ove što F16-tice Barrack, a zapravo se zna da su i jedini i drugi odgovorni za katastrofalno stanje u hrvatskom zrakoplovstvu, izjavio je u vezi neuspjeha SDP-ove interpelacije u Saboru oko propalog posla (ne)nabavke izraelskih vojnih zrakoplova za potrebe hrvatskog zrakoplovstva čelnik Mosta Božo Petrov u petak navečer u Slavonskom Brodu.

Petrov je u Brodu sudjelovao na radnom sastanku Mostovih članova i simpatizera ovog dijela Slavonije u sklopu organizacijskih priprema Mosta za izbore za EU parlament.

- Smatramo da Hrvatska treba imati predstavnike u Europskom parlamentu koji će se stvarno boriti za hrvatske interese, a neće imati prijatelje Tajanija koji mogu bez ikakvih problema izjaviti da je Istra ili Dalmacija talijanska i ne snositi apsolutno nikakve posljedice radi toga, a da sadašnji premijer koji je skupa sa njima u istoj Pučkoj stranci u EU parlamentu i dalje smatra da je on (Tajani, op.a.) prijatelj Hrvatske - kazao je Božo Petrov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...