Obavijesti

News

Komentari 103

Liječnici šokirani scenama užasa u Umagu: 'Nije mu bilo spasa'

Liječnici šokirani scenama užasa u Umagu: 'Nije mu bilo spasa'
7

Nažalost, mladić koji je upravljao vozilom nije imao položen vozački ispit, nije koristio sigurnosni pojas niti je imao upaljena svjetla, a izgubio je kontrolu nad Audijem u zavoju

VIDEO

P.T. (19) iz Umaga poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 23.15 sati u blizini Umaga. U PU Istarskoj kazali su da se nesreća dogodila kada je mladić, upravljao vozilom marke Audi cestom iz smjera Umaga prema Ungariji bez položenog vozačkog ispita. 

Nije u vožnji koristio sigurnosni pojas kao niti svjetla na vozilu, a zbog velike brzine, prilikom izlaska iz zavoja, izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na travnatu površinu s lijeve strane kolnika. 

- Automobil je udario u postolje rasvjetnog stupa, odbio se se i udario u stablo a potom je odbačen na kolnik - kazali su u PU Istarskoj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mladić je poginuo na mjestu nesreće, a njegovo je tijelo prevezeno na patologiju pulske bolnice radi obavljanja obdukcije. Prizor na mjestu nesreće bio je stravičan i za umaške vatrogasce koji su odmah po dojavi izašli na mjesto nesreće. 

- Dojava nam je stigla u 23.24 sati, a izašli smo s tri vatrogasna vozila i šest vatrogasaca. Mladić je ostao prikliješten u vozilu te smo morali rezati lim kako bi ga izvukli. To je sve trajalo 3-4 minute, ali nije mu bilo spasa - kazali su umaški vatrogasci. 

Potresena prizorom bila je i ekipa Hitne pomoći koja je po dojavi za samo tri minute došla na mjesto stravične nesreće. 

- Nama je poziv stigao u 23.17 sati i naša ekipa odmah je stigla, obzirom da se nesreća dogodila blizu nas. Prizor je bio jako težak. Nedostajao je cijeli prednji kraj vozila. Na žalost, mladić je bio totalno prignječen u vozilu i nastale su teške ozljede glave. Općenito su to bile ozljede nespojive sa životom, te naša ekipa nije niti pristupila oživljavanju osobe. Nije bilo pomoći jer su bile preteške - kazala je ravnateljica zavoda za Hitnu medicinu Istarske županije, Gordana Antić. 

Kako doznajemo tek će se utvrditi na koji način je mladić došao u posjed vozilu bez položenog vozačkog ispita.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a