Obavijesti

News

Komentari 28

Ida Prester i Franka Batelić: 'Uključite se, dođite na Ekotlon, ekologija je naša budućnost'

Ida Prester i Franka Batelić: 'Uključite se, dođite na Ekotlon, ekologija je naša budućnost'

Sudjelujući u najvećoj plogging utrci u Hrvatskoj, činite dobro sebi, zajedinici i okolišu. Zato dođite u što većem broju kako bismo očistili Bundek od smeća i prikupili sredstava za mališane u Petrinji

VIDEO

Najnovije izvješće Međunarodnog povjerenstva za klimatske promjene trenutno je goruća globalna tema pa je svaki, čak i najmanji korak, prema očuvaju prirode od iznimne važnosti. Sukladno tome, u organizaciji 24sata i missZDRAVA na Bundeku 11. 09. održat će se Ekotlon, najveća plogging utrka u Hrvatskoj. Ovaj jedinstveni spoj džogiranja i sakupljanja otpada višestruko je učinkovit - osim što pomažete u očuvanju okoliša, održavate i fit formu. Ukupan iznos od prodaje kotizacija bit će utrošen za nabavu opreme koju doniramo Dječjem vrtiću Petrinjčica u Petrinji

Franka i Ida vas očekuju na Ekotlonu

U promociju ekološko - humanitarnog projekta Ekotlon uključila su se i brojna poznata lica. Ida Prester i Franka Batelić nositeljice su kampanje za događaj koji će kao krajnji cilj imati ono najvrednije - donaciju za mališane u potresu stradalom vrtiću. 

Glazbenica i voditeljica, Ida Prester, svojim izjavama i stavovima o aktualnim društvenim temama u kojima vrlo često otvoreno progovara o raznim problematikama stekla je veliku medijsku popularnost, ali i tisuće pratitelja na društvenim mrežama kojima se sviđa njezin otvoren pristup i energija te duhovit i empatičan osvrt na obiteljske dogodovštine. Ida je majka je dvoje djece, Roka i Rija koje, kako ističe, uči svim vrijednostima o životu, a ponajviše dobroti. U njihov odgoj, uključila je i ekologiju kako bi im odmalena usadila svijest i brigu za okoliš, zato redovito recikliraju otpad i izbjegavaju plastiku. Akcije poput Ekotlona smatra izuzetno važnima, stoga očekuje i veliki odaziv građana.

Uz sve obaveze koja mlada majka Franka Batelić ima sa svojim sinom Viktorom, iz njezinih postova na Instagramu koji prati čak 170 tisuća pratitelja, vidljivo je kako ta talentirana pjevačica veliku pozornost polaže na brigu o svom tijelu, redovito vježbajući i provodeći vrijeme u prirodi. Franka je također nositeljica projekta Ekotlon u koji se uključila smatrajaći ekologiju iznimno važnom za budućnost, a evo što kaže o samom projektu. 

Pokretanje videa...

Franka vas poziva na Ekotlon 00:20

Među brojnim celebrityjima našla se i Sanja Žuljević, magistra kineziologije, stručnjakinja za zdravu prehranu i fitness, bivša karate prvakinja, televizijska voditeljica te pokretačica multidisciplinarnog koncepta LeeZona. Sanja često dijeli savjete kako unaprijediti mentalno i fizičko zdravlje, zbog čega je i stekla popularnost na društvenim mrežama. Sudeći prema brojnim pratiteljima, na njezinom IG profilu ih je čak 50 000, očigledno je da Sanja daje dobre savjete za zdrav život. Gledatelji su je imali priliku gledati i u popularnom RTL-ovom showu ‘Život na vagi’, u kojemu je pomogla natjecateljima da skinu višak kilograma. Uz to što je svestrana, Sanja kroz svoj profil na društvenim mrežama ističe kako živi u skladu s ekologijom. 

Pokretanje videa...

Sanja Žuljević vas poziva na Ekotlon 01:17

Ekotlon podržava i Vanja Knežević, poznata fitblogerica, fitnes trenerica, nutricionistica i majka djevojčice zbog koje, objašnjava na svojim društvenim mrežama, se i počela zanimati za zdravu prehranu. Osim što svoje klijente motivira i inspirira da postignu što bolje rezultate, Vanja objavljuje kako pohađa i razne edukacije kako bi unaprijedila svoje znanje. Voli i promovira trčanje, a često se hvali i sjajnim rezultatima koje je postigla trčeći maratone i polumaratone. Uz to, Vanja na društvenim mrežama i blogu dijeli fit recepte koje prati pozamašan broj obožavatelja.

Pokretanje videa...

Vanja Knežević vas poziva na Ekotlon VIDEO

Da je Ekotlon vrijedan projekt u koji se želi uključiti, odlučila je i Alex Milinković koja se godinama bavila atletikom i postizala jako dobre rezultate. Danas je mnogi slušatelji rado slušaju na radijskoj stanici popularnog radija Enter Zagreb, a ljubav prema sportu i zdravom životu dijeli kroz objave na društvenim mrežama. Nedavno je pokrenula smuti_me Instagram profil na kojemu objavljuje ukusne recepte, a možemo je vidjeti i u ulozi fitnes trenera. Svoje pratitelje redovito drži ‘up to date’ s objavama gdje joj podršku daje čak 8.000 followera na IG. 

Pokretanje videa...

Alex Milinković vas poziva na Ekotlon 00:36

Zdrav život vodi i Tena Sakar Vukić, marketinška stručnjakinja, majka dvoje djece koja promovira zdrav način života. Svestrana Zagrepčanka snima reklame, trči, a neki su je imali prilike vidjeti i u seriji ‘Zabranjena ljubav’, a njezin Instagram profil daje dobar uvid u raznlikost interesa koji su prepoznale tisuće pratitelja. Tena uz trčanje posebno uživa u plivanju, a ove godine otplivala je svoj već treći plivački maraton na relaciji Šilo-Crikvenica i istrčala Karlovački cener u vremenu 44:21. Stoga, ako vam nedostaje motivacije, svakako škicnite njen profil, jer to, sudeći prema brojkama, rade i brojni drugi. 

S obzirom na to da je pohađala školu trčanja, ali i istrčala polumaraton, u Ekotlon se uključila Ogi Antunac. Ova svestrana modna dizajnerica, čije se kreacije nose na New York Fashion Weeku na svom Instagram profilu, mnogim obožavateljima pokazuje da voli prirodu i uživa u njoj. 

Dođite 11. rujna na Bundek na najveću plogging utrku u Hrvatskoj! 

Prijavite se OVDJE jer će ukupan iznos od prodaje kotizacija biti utrošen za nabavu opreme koju doniramo stradalom Dječjem vrtiću Petrinjčica, a pratiti nas možete i na društvenim mrežama.

Ponosni partneri projekta su Konzum, adidas, INA, HEP, OTP banka i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Projekt podržava Bigbelly SMART SOLUTIONS FOR CITIES.

Pokretanje videa...

Ekotlon VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa