Obavijesti

News

Komentari 15

Idete na doček na trgove? Evo kakvo će vrijeme biti danas

Idete na doček na trgove? Evo kakvo će vrijeme biti danas

Posljednji dan 2021. godine bit će iznadprosječno topao, tako da svi koji idu na dočeke na trgove ne moraju brinuti o hladnoći. U Dalmaciji će se dnevne temperature penjati ponegdje i do 18 stupnjeva Celzijusa

VIDEO

Kraj ove i početak nove godine obilježit će iznadprosječno toplo vrijeme. Za one koji su odlučili novu dočekati na gradskim trgovima, novogodišnja noć bit će vedra i mirna s mjestimičnom maglom u nizinama, a moguća je i na moru. Za doček će biti poprilično toplo, a ponegdje je moguće da će to biti i najtopliji zadnji dan u godini, prognozira Izidor Pelajić.

U Splitu i Dubrovniku i jučer je bilo iznadprosječno toplo, a najviša dnevna temperatura bila je veća nego ikad u povijesti mjerenja.

Na istoku zemlje bit će djelomice sunčano, ali će jutarnja magla utjecati na najviše dnevne temperature koje će se kretati od 11 do 13 stupnjeva. U Osijeku se tako može očekivati maksimalna temperatura od oko 13 stupnjeva, a i noć će biti dosta topla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U središnjoj Hrvatskoj bit će malo hladnije zbog zadržavanja magle, osobito na širem zagrebačkom području gdje će se sunce pojaviti u popodnevnim satima. Maksimalna temperatura bit će oko 10 stupnjeva, a u novogodišnjoj noći između 2 i 6 stupnjeva.

U gorju i na sjevernom Jadranu bit će većinom sunčano s mjestimičnom jutarnjom maglom. Vjetar će biti slab, a more mirno. Dnevni maksimalac bit će između 11 i 15 stupnjeva. U Rijeci će biti toplo kako i po danu, tako i u novogodišnjoj noći.

U unutrašnjosti Dalmacije ujutro je moguća manja magla, dok će općenito biti sunčano i toplo. Dnevni maksimalac penjat će se ponegdje čak i do 18 stupnjeva.

U Splitu će cijeli dan biti vedro, toplo i sunčano, a novogodišnja noć bit će dosta topla. Isto vrijeme bit će i u Dubrovniku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina