Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ima novo lice: Žrtva doktora koji joj je ubrizgavao cement

Transseksualka Rajee Narinesingh je jedna od žrtava lažnog liječnika i transvestita Oneala Morrisa. Godinama je sanirala posljedice "tretmana" i tek sad opet izlazi

Profimedia
Foto: Profimedia
57 komentara

Transseksualka Rajee Narinesingh kojoj je lice uništeno injekcijama cementa i brtvila izašla je u nedjelju u javnost i pokazala svoj novi izgled, piše Daily Mail

Rajee je bila među prvim žrtvama lažnog liječnika i transvestita Oneala Rona Morrisa koji je izvodio ilegalne plastične operacije i koristio supstance kao što su superljepilo, mineralna ulja i sredstvo Fix a Flatza za pumpanje guma. Liječnik je ženi supstance ubrizgavao u usnice, obraze, bradu i bokove još 2005. godine. Otišla je kod njega jer nije imala novaca da ode kod licenciranog plastičnog kirurga. Lice joj se unakazilo. 

Godine 2012.  Rajee otišla je kod "pravih" liječnika na korekciju, a 2014. godine je izjavila da su je muškarci opet počeli zamjećivati. Rajee koja je rođena u New Yorku i odrasla u Philadelphiji rekla je kako je u 20-im godinama shvatila da je transseksualka.

- Počela sam razmišljati kako želim biti s muškarcima, zamišljala sam da imam grudi. Nisam htjela izgledati kao muškarac u haljini nego kao prelijepa žena pa sam odlučila otići na operacije - kaže. Prvo je bila zadovoljna, a onda je počela njezina noćna mora. Lice joj je nateklo i raslo je sve više i više. 

- Iz lica mi je onda počeo izlaziti gnoj pomiješan s krvlju - kaže. Godinama je sanirala posljedice. Sad je opet počela i izlaziti.

 Liječnika Morrisa su optužili za ubojstvo jedne pacijentice koja je umrla nakon "tretmana". 

Možda vas zanima i ovo:
Message