News

Komentari 22

Imamo 12 najposlodavaca! Čitatelji do 12. lipnja odlučuju koji osvajaju titulu najboljeg

Imamo 12 najposlodavaca! Čitatelji do 12. lipnja odlučuju koji osvajaju titulu najboljeg

24sata, u partnerstvu s Fortenova grupom i HEP-om te uz suorganizatora HUP i Grupu SELECTIO, izabrala je favorite za najbolje poslodavce među malim, mikro i srednjim tvrtkama! Čitatelji biraju pobjednike

Pandemija je nakratko zaustavila svijet pa tako i izbor "Poslodavca za 5", no s popuštanjem mjera i odličnom epidemiološkom slikom, izbor se uspješno privodi kraju. Najbolje od najboljih prijavljivali su zaposlenici te poslodavci preko HUP - očit zadovoljni uvjetima i načinima rada u svojim tvrtkama odnosno poslodavci zadovoljni svojim djelatnicima. Što je 'x faktor' poslodavca kojem vjeruju i kod kojeg sa smiješkom i bez kamena u želucu svakoga dana idu na posao, pričat će nam sami u narednim objavama.

Naši čitatelji sada odlučuju tko od njih zaslužuje vrijedne nagrade na natječaju "Poslodavac za 5". Za svog najposlodavca možete glasati klikom na OVOM LINKU i to do petka 12. lipnja u podne

A u top 12 ušli su LQ d.o.o.; MEGATREND POSLOVNE USLUGE d.o.o.; BIRO PLUS d.o.o. i AT ITPS d.o.o. kao najbolji među hrvatskim mikro poslodavcima. Od malih poslodavaca u završnicu ulaze Apsolon d.o.o., Oikon d.o.o. – institut za primijenjenu ekologiju, Ars Futura d.o.o. i COLOR DESIGN d.o.o., a srednji najuspješniji za 2020. su iOLAP d.o.o., Typeqast d.o.o., Decathlon Zagreb d.o.o. i GlobalLogic d.d. 

Pobjednici natječaja „Poslodavac za pet“ u kategoriji srednjih i malih tvrtki osvojit će jednu od nagrada IEDC- Poslovne škole Bled za sudjelovanje u programima za razvoja liderstva 2020. godine na Bledu, Slovenija, dok pobjednik u kategoriji mikro poduzetnika osvaja dvije besplatne kotizacije za sudjelovanje u modulu SELECTIO HR Akademije pojedinačne vrijednosti 2 x 3.460,00 kn + PDV te oglašavanje u izdanjima 24sata u vrijednosti 45.000 kn.

Najčitaniji članci