Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Ime Todorićevog Kozma previše podsjeća na Cosmo

Dopredsjednica Agrokora Ljerka Puljić sudjeluje u predizbornoj kampanji u Makedoniji, a američki Cosmopolitan traže promjenu imena drogerija

Boris Ščitar/VL
Foto: Boris Ščitar/VL
7 komentara

Ljerka Puljić pojavila se ovih dana u predizbornom spotu vladajuće makedonske stranke VMRO-DPMNE, piše Business.hr, koji Todorićevu zamjenicu naziva manekenkom te partije. Makedonska se vlada raspala nakon priznanja Kosova, a novi parlament birat će  1. lipnja. Izvršna dopredsjednica Todorićeva Agrokora reklamira velika ulaganja tvrtke u Makedoniju, što je razbjesnilo oporbenu koaliciju Sunce koju predvode socijaldemokrati.
- Ovo je prvi put u našoj povijesti da strani ulagač bira stranu u kampanji - kažu u Suncu.
- Mi nismo znali za promidžbeni spot. Ne sudjelujemo u kampanjama nego se bavimo svojim poslom - kažu nam u Agrokoru. Aamerički izdavač časopisa Cosmopolitan, Hearst Communications, zatražio je od Agrokora promjenu imena lanca drogerija Kozmo, navodi Poslovni dnevnik. Ime tog lanca, koji je u sastavu Konzuma, previše podsjeća na naziv časopisa koji mase popularno zovu “Cosmo”, pa Hearst smatra da se Konzum neovlašteno koristi njihovim žigom. U Agrokoru ovaj slučaj nisu htjeli komentirati.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message