Obavijesti

News

Komentari 0

Incident u BiH: Smijenjena sutkinja urlala i prijetila. Nije htjela van, zvali su policiju

Incident u BiH: Smijenjena sutkinja urlala i prijetila. Nije htjela van, zvali su policiju

Katica Jozak - Mađar, predsjednica Županijskog suda u Novom Travniku teško je podnijela gubitak fotelje. U zgradi Visokog sudskog-tužiteljstvog vijeća u BiH, Jozak - Mađar je sudska policija morala 'izvesti' iz zgrade.

VIDEO

Katica Jozak-Mađar, sada već bivša predsjednica Županijskog suda u Novom Travniku, teško je podnijela gubitak fotelje. 

Nakon što je saznala da je bh. Visoko sudsko-tužiteljsko vijeće imenovalo Davora Kelavu na tu poziciju, Jozak-Mađar je počela vikati i prijetiti da će sve članove VSTV-a prijaviti Uredu disciplinskog tužitelja  u BiH, objavio je bh. portal zurnal.info

"Ja sam najbolja predsjednica suda u državi“ 

U jednom trenutku je, dodaju, ušla u dvoranu u kojoj su zasjedali članovi VSTV-a te povišenim tonom govorila da su „pogriješili“, kao i da je ona „najbolji predsjednik suda u državi“, te ih upitala „je li se tako odnose prema najboljoj sutkinji“. 

Kaotična situacija razriješena je intervencijom sudske policije koja ju je izvela iz zgrade VSTV-a. 

Jozak-Mađar je predsjednica Županijskog suda u Novom Travniku (Srednja Bosna) još od 2004. godine i neformalna je 'pravosudna gospodarica' tog dijela BiH. 

Kolege je tužile za korupciju i mobbing 

Tijekom 2022. godine i 2023. nanizao se veliki broj tužbi i pritužbi protiv nje, a koje uključuju – korupciju, nepotizam, mobbing, zloupotrebu Sustava za automatsku dodjelu predmeta. 

Temeljem ovih prijava, protiv nje je formiran i predmet u Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije i Ureda disciplinskog tužitelja koji je, prema njenim tvrdnjama, „grubo vrijeđaju njeno dostojanstvo, ugled i čast“. 

'Ukrala' dokumente iz sudskog predmeta koji je vodio njen kolega 

Inače, Jozak-Mađar je ranije kažnjena smanjenjem plaće za 30 posto na godinu dana jer se kao predsjednica suda umiješala u rad svog kolege sudca, odnosno, iz predmeta koji je vodio sudac Darmin Avdić, izvadila je rješenje o povratu novca što je doneseno po prijedlogu županijskog tužiteljstva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa