News

Komentari 185

VIDEO Kolindin stožer: Urlao o četnicima, Sotoni i petokraki

VIDEO Kolindin stožer: Urlao o četnicima, Sotoni i petokraki

Stožer Kolinde Grabar Kitarović nalazi se u Hypo Centru u Zagrebu, a neki su dosta rano počeli prilično neugodno 'slaviti' i najavljivati pobjedu od 80 posto

U stožeru Kolinde Grabar Kitarović neki su već oko 18.00 sati počeli slaviti, a među prvima je bio muškarac koji se predstavio kao Vinko Gegić Bobetko, koji se u tom trenutku u prilično praznom stožeru u Plaza Centru derao i vikao, a na prsima ponosno pokazivao službeni bedž kampanje Kolinde Grabar Kitarović.

U nastavku pogledajte cijeli video

- 80 posto smo dobili!! 80 posto!! U Voćinu 90 posto!!! - urlao je Bobetko, a na pitanje našeg novinara je li on zaslužan za taj famozni rezultat, povikao je da je, jer je srcem sto posto uz Kolindu.

Usput je izvrijeđao novinare Nove TV i HTV-a, koji nisu bili prisutni, ali je spominjao njihova imena, te je tvrdio da nije ništa popio, a nije ni želio odgovoriti od kud je.

"Ne znam ni ja odakle sam, ja sam Hrvat katolik. Došao sam iz Beograda da branim svoju Hrvatsku. Dok sam volio Srbiju, živio sam u Beogradu. Onog trenutka kad je Srbija napala moju zemlju, rekao sam - doviđenja. Prvi dan sam pristupio Hrvatskoj vojsci, ne stidim se toga, radostan sam", poručio je Gegić. Ipak, kaže, on nikoga ne mrzi. Odnosno, skoro nikoga.

"Volim hrvatski narod, volim i Srbe, sve volim. Ali četnike ne", objasnio je. 

- Bog je uz nas!! Sotona je na drugoj strani!! - nastavio je Bobetko s neugodnim urlanjem, a na upit novinara 24sata da pojasni gdje je Sotona, rekao je:

- Zna se gdje je! Križ je kod nas, dignut ćemo križ, a Sotonu ćemo gaziti!! Sotona je ona strana protiv nas!! Zna se tko je Sotona, dižu tri prsta, i petokraku, a moji dečki su ginuli za Hrvatsku. To ne volim. Katolik sam, ali opraštam!!! - vikao je Bobetko.

Što je duže i glasnije vikao, tako su ga počeli snimati i drugi novinari, nakon čega ga je osiguranje izbacilo van i više ga nisu pustili unutra.

Najčitaniji članci