News

Komentari 14

Osmijeh u doba Covida? Moguće

Osmijeh u doba Covida? Moguće

Transparentna zaštitna maska marke ClearShield osvojila je svijet svojim zanimljivim dizajnom.

U ovo doba korona virusa, svjedočimo povećanim zdravstvenim mjerama u cilju zaštite zdravlja nas samih, ali i ostalih oko nas. Jedna od glavnih mjera zaštite koja je neizbježna na svakom koraku svih nas kao pojedinaca jest zasigurno nošenje zaštitne maske.

                       

Ovaj će nas zdravstveni dodatak zasigurno pratiti još dulje vrijeme, a tvrtka ClearShield smislila je način na koji će svojim građanima vratiti osmijeh na lice. Ova revolucionarna maskica dozvoljava nam da napokon vidimo tuđa lica i osmijehe, a pruža nam osjećaj ugodnosti i autentičnosti.

Iako je nošenje maske postalo novo normalno u cijelom svijetu, za većinu ono predstavlja napor i osjećaj gubitka identiteta. Medicinske, platnene s uzorcima, viziri, sve su to maske koje prekrivaju lice i ljudima otežavaju svakodnevno funkcioniranje, kao i komuniciranje ili pak prepoznavanje ostalih ljudi.  

Maska ClearShield, za razliku od spomenutih i već viđenih maski, osim što osigurava potpunu zaštitu od zaraze, ona omogućuje i vidljivost lica onoga tko ju nosi. Masku može nositi bilo tko, a nudi puno prednosti.

Jedno od najvažnijih prednosti jest vidljivost lica i osmijeha kod onoga tko je nosi. Ova vam maska ne otežava razgovaranje s ostalima te nošenjem iste ne morate brinuti je li sugovornik dobro protumačio što ste htjeli reći. 

Također, ova maska pruža potpunu zaštitu, a što je još bitnije izdrađena je od visoko kvalitetnih prirodnih materijala koji ne predstavljaju opasnost za ljude. Usto, maske su higijenske, lako se čiste i mogu se reciklirati.

Dizajn maske prigodan je i za osobe koje imaju problema s disanjem, moguće ju je nositi duži vremenski period, a pogodna je i za osobe koje nose naočale.

Čak 98% ljudi koji su isprobali ovu masku izjavilo je kako bi ju preporučili svojim prijateljima:

- Moj se osmijeh ponovno vratio. Kada sam shvatio da su maskice postale naša svakodnevica, polako sam uronio u depresiju. Osjećao smo se nelagodno te sam teško vidio, čuo i osjećao stvari i ljude oko sebe. Otkad sam otkrio maskicu ClearShield, sve se promijenilo na bolje. Maska je vrlo udobna za nošenje, a često zaboravim da je uopće nosim. Svakako bih je preporučio svima! - rekao je jedan od zadovoljnih korisnika maskice ClearShield

 

 

Najčitaniji članci