Obavijesti

News

Komentari 137

ISIL je objavio pravila tko se i kad smije seksati s ropkinjama

ISIL je objavio pravila tko se i kad smije seksati s ropkinjama
1

Prije nego se novi vlasnik smije seksati sa zarobljenom ženom ili djevojčicom mora pričekati da joj prođe menstruacija kako bi se 'pročistila', nema ni analnog seksa...

VIDEO

Moralni vođe ISIL-a objavili su detaljan popis pravila ponašanja prema ropkinjama koji se, uglavnom, sastoji od toga tko i kada se smije seksati sa zarobljenim ženama. Dokumente i pravne propise u obliku fetvi, vjerskih zakona, među kojima se nalazi i ovaj dokument, zaplijenile su američke snage za posebne operacije u svibnju u napadu u Siriji kada je ubijen jedan od čelnika IS-a, Abu Sayyaf.

U setu pravila, između ostalog, piše kako otac i sin ne smiju imati spolne odnose s istom ropkinjom, kao i da se sa ženom koja ima više vlasnika nitko ne smije seksati jer je ona 'zajedničko vlasništvo'. Isto tako prije seksa s novom ropkinjom trebaju pričekati da joj prođe iduća mjesečnica kako bi se 'pročistila'.

UN optužuje teroriste Islamske države za otmicu i silovanje tisuća djevojčica i žena. Neke od najmlađih žrtava imaju svega 12 godina, piše Reuters koji je i prvi objavio fetvu.

Džihadisti su objavili ovaj skup pravila jer su se, piše u fetvi, neka 'braća nedolično ponašala prema robinjama', a s tim se pravilima nisu sreli odavno, pa su ih odlučili podsjetiti na to kako se treba ispravno ponašati prema ropkinjama.

Fetvu o ponašanju prema seksualnim robinjama prenosimo u cijelosti:

  • Nije dozvoljeno da vlasnik ropkinje ima snošaj s njom prije nego što joj završi menstrualni ciklus, odnosno dok se ne pročisti.
  • Ako je trudna i nema menstruaciju, vlasnik ne smije imati snošaj s njom dok se ne porodi.
  • Nije dozvoljeno uzrokovati abortus.
  • Ako je vlasnik pusti, samo on smije imati snošaj s njom i nikome ne smije dozvoliti da ima odnos s njom.
  • Ako vlasnik ropkinje, koja ima kćer pogodnu za snošaj, ima odnos s kćeri, on više ne smije imati odnos s njenom majkom. Majka mu više nije dostupna. Ako on ima odnos s majkom, ne smije imati odnos s kćeri. Ona mu više nije dostupna.
  • Vlasniku dvije sestre nije dozvoljeno imati snošaj s obje, nego samo s jednom. Drugu sestru može prodati, pokloniti ili osloboditi.
  • Ako je ropkinja u vlasništvu oca, njegov sin ne smije imati snošaj s njom, i obrnuto. Osim toga, snošaj s ropkinjom u vlasništvu supruge također nije dozvoljen.
  • Ako je otac imao snošaj s ropkinjom koju je potom dao ili prodao sinu, više nema pravo na općenje s njom.
  • Ako ropkinja zatrudni s vlasnikom, on ju ne smije prodati i ona je slobodna nakon njegove smrti.
  • Ako vlasnik oslobodi svoju ropkinju, on više nema pravo na snošaj s njom jer je ona postala slobodna i više nije njegovo vlasništvo.
  • Ako dvojica ili više njih kupi ropkinju, nitko od njih nema pravo na snošaj s njom jer je ona zajedničko vlasništvo.
  • Nije dozvoljeno imati snošaj sa ženom koja ima menstruaciju.
  • Nije dozvoljeno imati analni seks sa ropkinjom.
  • Vlasnik ropkinje mora pokazati suosjećanje prema njoj, biti dobar prema njoj, ne ponižavati je niti joj davati zadatke koje ne može obaviti.
  • Vlasnik ne smije prodati ropkinju nekome za koga zna da će se loše odnositi prema njoj ili joj učiniti nešto što je Alah zabranio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature