Obavijesti

News

Komentari 12

Ispovijest Poljakinje: Otac me silovao tri puta tjedno

Ispovijest Poljakinje: Otac me silovao  tri puta  tjedno
6

Monstruozni otac (45) silovao je svoju kćer Alice B. (21) šest godina. Ona mu je u tom razdoblju rodila dvoje djece. Hrabra djevojka ga je prijavila

VIDEO

Monstruozni otac (45) silovao je svoju kćer Alice B. (21) šest godina. Ona mu je u tom razdoblju rodila dvoje djece. Policija ga je privela.
- Sve je počelo nevino. Prvo mi je govorio kako sam samo njegova i da me ne namjerava dijeliti s nikim. Dok mi je to govorio, ni u najgoroj noćnoj mori nisam mogla naslututi što me čeka. Nakon svega, on je moj tata, mislila sam - priča Alice B. (21)
Djevojka je odrasla u malom poljskom selu Pasikurowice, gdje je živjela s ocem, majkom Teresom i mlađim bratom Janekom. Bila je, kaže, sretno dijete sve dok nije došlo vrijeme da krene u gimnaziju. Tada je njezin otac odlučio da joj obrazovanje nije potrebno te da mora ostati kod kuće. Nedugo nakon toga silovao ju je prvi put.
- Bila je noć. Došao je do moje sobe, a majci je rekao da ćemo zajedno slušati glazbu. Zatvorio je vrata od sobe i stao iznad mene. Nikada neću zaboraviti njegov smijeh. Rekao mi je: Skidaj se! Nadala sam se da je sve samo šala, ali tada mi je snažno zgrabio ruku i primio me za vrat. Onda je prodro u mene. Sve je bilo krvavo - prisjeća se Alice. Kad je završio, otac je zaprijetio da će ubiti i nju i brata ako progovori što se dogodilo. Ipak, nesretna djevojčica požalila se majci.
- Izazvala sam skandal. Majka se odmah odlučila razvesti. Obećala mi je da će me odvesti daleko od njega, na sigurno. Ali sve je ostalo samo na riječima. Ubrzo joj je izbio iz glave ideju o razvodu. Od tada je redovito dolazio u moju sobu. Dva do tri puta tjedno - nastavlja Alice i dodaje kako ju je otac često zaključavao u sobu te joj nije davao jesti danima. Postao je sve grublji, a majka ga se bojala. Tri godine poslije, Alice je zatrudnjela. Otac je odlučio da mora roditi, ali da dijete neće zadržati. Kad je došlo vrijeme, odvezao ju je u bolnicu i bio s njom. Odmah nakon porođaja natjerao ju je kući. Dječaka su ostavili u bolnici. Po povratku kući, silovanja su se nastavila. Jedan dan došao je kući i obznanio obitelji da se sele u pokrajinu Podlasie u istočnom dijelu Poljske.
- Tamo sam upoznala svog dečka. Mislila sam da će sav taj pakao završiti uz njegovu pomoć. Činilo mi se da me razumije - kaže Alice. No, kad je otac saznao za dečka, poludio je. Par je uz pomoć prijatelja pobjegao u Belgiju.
- Otac me je pronašao za nekoliko dana. U ruci je držao sjekiru. Uhvatio me za ruku i odveo doma. Moj dečko nije rekao ni riječ. Više mi se nikada nije javio - kroz suze priča nesretna djevojka. Godine 2007., ponovno je ostala u drugom stanju. Rodila je dječaka, kojeg je morala ostaviti u bolnici u gradu Siemiatycze. Prošli tjedan, u utorak, nešto se slomilo u Alice. Nakon šest godina obratila se policiji.
- Došla sam zajedno s majkom i sve im ispričala. Kad je otac to čuo, pokušao je pobjeći u inozemstvo - rekla je. Policija je uhitila monstruoznog Poljaka, a sud mu je odredio tromjesečni pritvor. Istraga je u tijeku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature