Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Istraga u Hlebinama: Netko je ustrijelio dva zlatna retrivera

Životinje su, navodi se, bile u dvorištu kuće. Slučaj je prijavljen policija koja je potvrdila da je netko ubio životinje i navode kako je istraga u tijeku

41 komentara

Dva obiteljska retrivera netko je ustrijelio u utorak navečer u Hlebinama kod Koprivnice. Životinje su, navodi se, bile u dvorištu kuće. Slučaj je prijavljen policija koja je potvrdila da je netko ubio životinje i navode kako je istraga u tijeku. 

- Psi su odrasli s djecom i nikad nikamo nisu išli iz dvorišta. Ali nekome su očito smetali. Prvo su nam ih otrovali, izvukli smo ih, a prošlu noć su ih upucali. Znači kakav čovjek to mora biti da vam ustrijeli dva psa u dvorištu i pobjegne. Pa takav bi mogao i čovjeka ubiti. Jako žalosno, sramota! Psi su bili umiljati i zaigrani, nikome nisu smetali. Čak su bili i toliko lijeni da je dijete igračke naslagalo na njih, a oni nisu ni trepnuli - rekao je čitatelj za Klikaj.hr. 

Psi su ubijeni u dvorištu kuće u kojoj žive njegovi roditelji. Psi su bili stari samo nekoliko mjeseci, a vlasnice su im bile njegova mlađa sestra i nećakinja. 

Možda vas zanima i ovo:
Message