Obavijesti

News

Komentari 19

Istražni zatvor za nasilnike koji su na A1 ozlijedili BBB-ovce

Istražni zatvor za nasilnike koji su na A1 ozlijedili BBB-ovce
1

Dvojica mladića (24 i 23 godine) su u srijedu nakon utakmice u Splitu između Dinama i Hajduka na autocesti A1 kod Zagvozda napali i pokušali teško ozlijediti navijače BBB-a

VIDEO

Sudac istrage Županijskoga suda u Splitu odredio je istražni zatvor dvojici mladića (24) i (23) osumnjičenih da su u srijedu nakon odigrane nogometne utakmice u Splitu između Dinama i Hajduka na autocesti A1 kod Zagvozda napali i pokušali teško ozlijediti navijače Bad Blue Boysa.

Na stranicama Općinskoga državnog odvjetništva priopćeno je kako se osnovano sumnja da je 23-godišnjak 16. ožujka  oko 21,30 sati na autocesti A1, osobnim automobilom BMW-om, zajedno i u dogovoru sa zasad nepoznatim osobama koje su bile u tri automobila, presretao škodu fabiju znajući da je u njoj nekoliko pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boysa.  Navijači Dinama vraćali su se s utakmice na Poljudu.

Osnovano se sumnja, navode u odvjetništvu, da je 23-godišnjak nekoliko puta nastojao izgurati Škodu fabiju s autoceste, a prilikom jednog naglog skretanja ulijevo automobili škoda i BMW, kojim je upravljao 23-godišnjak i do njega sjedio 24-godišnjak, udarili su jedan drugi. 

Nakon toga škoda se zaustavila pa su dvojica iz BMW-a s više osoba iz ostalih automobila, u nakani da ih teško ozlijede, iz škode najprije izvukli 20-godišnjaka, a zatim i ostalu četvoricu, koje su udarali šakama, nogama, palicama i kabelima po glavi i tijelu.

Dvadesetogodišnjak je zadobio nagnječenja glave i tijela, a 24-godišnji navijač Dinama višestruke otvorene ozljede ruke i očne vjeđe. Napad je zaustavljen kada se 24-godišnjak uspio istrgnuti i uskočiti u automobil i pokrenuti ga te proći kroz zatvorenu rampu na autocesti. stoji u priopćenju 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podnijelo je sucu istrage Županijskoga suda u Splitu prijedlog da se osumnjičenicima odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela, što je sudac istrage prihvatio i obojici osumnjičenika odredio istražni zatvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.