Obavijesti

News

Komentari 241

Ivan Đakić: Gadim se sam sebi, a i majka mi je svašta rekla!

Ivan Đakić: Gadim se sam sebi, a i majka mi je svašta rekla!
3

Znam tko je poslao tu fotografiju na Forum mladih SDP-a, to će se istragom utvrditi i vjerujem da će i oni biti pozvani da daju izjavu, rekao je Ivan Đakić o neprimjerenoj objavi na Facebooku

VIDEO

Gadim se sam sebi, najradije bih sebe kaznio za ovo što sam učinio, rekao je Ivan Đakić (22) tijekom našeg susreta u Hotelu Divna u Pitomači.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:14

Mladi Đakić tim se komentarom osvrnuo na svoju neprimjerenu objavu na Facebooku upućenu za pravoslavni Božić. Zbog govora mržnje bio je na razgovoru u policiji, nakon čega je djelovao prilično smireno. Ipak, tijekom našeg razgovora bio je vidno nervozan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Promatrao je goste koji su dolazili, izlazio je da vidi kojim su automobilom došli.

- Mnoge su mi prijetnje upućene, zbog toga sam promijenio broj mobitela, prijete mi, pa sam zbog toga oprezan – rekao je Ivan.

'Dobro si Srbadiji čestita, ko ih je**'; Ivan Đakić: 'Živio brate'
'Dobro si Srbadiji čestita, ko ih je**'; Ivan Đakić: 'Živio brate'

- Razmislio sam o svojem postupku isti tren nakon što sam stisnuo objavu na Facebooku. Javila mi se mama i svašta mi napisala u vezi s tom slikom. Meni je iskreno žao, nisam nacionalist i nije mi bila namjera potaknuti nikoga na bilo kakvu mržnju ili nasilje. Poznat sam kao veliki šaljivac i to je bila čista šala. Moj profil je privatan i mogu ga vidjeti samo moji prijatelji, oni koje prihvatim. Znam tko je poslao tu fotografiju na Forum mladih SDP-a, to će se istragom utvrditi i vjerujem da će i oni biti pozvani da daju izjavu, ali kad ja kažem kako je do objave došlo i koja je bila namjera, mislim da će se na to drukčije gledati. Ovo je isključivo rat SDP-a protiv mog oca Josipa. Ponavljam, nisam nacionalist, tako nisam odgojen, a i moja majka je druge vjere – sa žaljenjem je zaključio Đakić dodajući kako je spreman snositi sankcije.

Zašto je strka oko Đakića tek pokazna vježba za Vladu i HDZ
Zašto je strka oko Đakića tek pokazna vježba za Vladu i HDZ

- Ne vjerujem da će me osuditi iako su mi rekli da je kazna zatvora za to djelo tri godine. No nadam se da će mi kazna biti rad za opće dobro i novčana. Platit ću kolika god da bude – kazao je Ivan.

Što se tiče imovine kojom raspolaže, tvrdi da je ona njegova, da mu je otac Josip posudio 10.000 kuna, sve ostalo je na kredit ili je zaradio u protekle dvije godine.

Ispitali Đakića: Traže pritvor, a sudac donosi odluku u 17 sati
Ispitali Đakića: Traže pritvor, a sudac donosi odluku u 17 sati

- Za ovaj hotel plaćam najam, hotel je od moje firme, ali ona plaća najam ljudima koji su vlasnici objekta. Sve ovo je posljedica vizije i predanog rada. Imam dobru kuhinju, no ljudi ne dolaze sumnjajući kako sam do ovoga došao. Ipak, nakon ovoga što mi se dogodilo imam više gostiju, dolaze mi dati podršku, žao im je jer znaju da nisam problematičan tatin sinčić – kaže mladi Đakić.

Prozivaju ga i da je prijetio novinaru portala Virovitica.net Ivanu Žadi.

- Njegovi tekstovi o meni i mojoj obitelji napad su na mog oca. On je problematična osoba i zbog toga nije u poziciji da bilo koga komentira – mišljenja je Đakić. Podsjetimo, Ivan Žada je zbog prijetnji protiv Đakića podnio i kaznenu prijavu.

'Simbol na tetovaži Đakića nije zabranjen jer je to lik iz filma'
'Simbol na tetovaži Đakića nije zabranjen jer je to lik iz filma'

Tetovaža koju ima na ruci je, tvrdi, simbol iz videoigre i nema nikakve veze s fašistima, iako i on priznaje da aludira na to doba.

- Kad sam je dao tetovirati, motiv mi je isključivo bila igra SS Skull - opravdava se.

U Virovitici, kad je u pitanju slučaj Ivana Đakića, kao da je zavladao zakon šutnje.

Nitko nije htio komentirati sramnu čestitku Ivana Đakića, pravdajući se da ne poznaju obitelj Đakić, pa ni tko je saborski zastupnik Josip Đakić, pa da su iz Slatine, ili da su se doselili iz Bosne. Bilo kako bilo, dobije se dojam da vlada određeni strah, da se nitko ne želi miješati u ovaj slučaj čekajući kakav će biti ishod istrage.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 241
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a