Ivan Penava tvrdi: Svjedočimo ogromnim valovima korupcije | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 7

Ivan Penava tvrdi: Svjedočimo ogromnim valovima korupcije

Ivan Penava tvrdi: Svjedočimo ogromnim valovima korupcije

Penava smatra kako se ne možemo nadati ničemu dok ne postoje regionalne politike koje će uvažiti svaku regiju posebno, s njenim prednostima i nedostatcima

VIDEO

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava rekao je u subotu u Osijeku kako svjedočimo ogromnim valovima korupcije te ustvrdio da od projekta "Slavonija" Osječani i Slavonci imaju sve manje, a pojedinci u "džepovima i na bankovnim računima imaju sve više".

Rekavši da svjedočimo ogromnim valovima korupcije, "gdje padaju dužnosnici za dužnosnikom i gdje od projekta 'Slavonija" Osječani i Slavonci imaju sve manje, a pojedinci, koji su bili sinonim za taj projekt, u džepovima i na bankovnim računima imaju sve više", poručio je da se to mora promijeniti.

Penava: Vukovarski Vodootranj pokazatelj kako Hrvatska može izgledati i kako u njoj može biti
Penava: Vukovarski Vodootranj pokazatelj kako Hrvatska može izgledati i kako u njoj može biti

To su "stvari koje moramo promijeniti, a u tome će nas "još više razbuditi popis stanovništva, koji će biti brutalan", rekao je Penava novinarima uoči sjednice proširenog predsjedništva osječko-baranjske organizacije stranke.

Želim poslati poruku da za taj popis ovaj put ne možemo tražiti izgovor ni u Pešti, ni u Beču, već se moramo pogledati u ogledalo i shvatiti da smo za ovo sami krivi, da smo u kontinuitetu birali pogrešne ljude i pogrešne politike, koje nisu u stanju od bogate zemlje i vrijednih ljudi napraviti zemlju blagostanja, već zemlju korupcije i podobnih ljudi, ustvrdio je predsjednik DP-a.

Penava smatra kako se ne možemo nadati ničemu dok ne postoje regionalne politike koje će uvažiti svaku regiju posebno, s njenim prednostima i nedostatcima te dok ne postoje gospodarske i fiskalne politike koje će podjednako voditi brigu o specifičnostima svake regije. Moramo vratiti državu našem narodu i građanima te početi upravljati našim resursima, poručio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Vapaj brata poginulih Katarine i Stjepana: 'Zašto je Albanka iz zatvora puštena uz jamčevinu?'
POKRENULI PETICIJU

Vapaj brata poginulih Katarine i Stjepana: 'Zašto je Albanka iz zatvora puštena uz jamčevinu?'

Ovaj tragičan događaj ne smije proći neopaženo i bez pravedne kazne! Tražimo pravdu za naše najmilije, poručio je Viktor Đerek koji je u tragičnoj nesreći u travnju ostao bez brata i sestre