Obavijesti

News

Komentari 18

Ivica Propadalo: Mog brata na smrt je pretukla policija

Ivica Propadalo: Mog brata na smrt je pretukla policija
3

Dubravko Propadalo (55) završio je na policiji zbog alkoholiziranosti. Obitelj vjeruje da su ga tamo pretukli, dok policija sve opovrgava

VIDEO

Konobarica u kafiću Kiki u jednom od zadarskih Pet nebodera, koja je 30. prosinca iza ponoći do auta ispratila pijanog Dubravka Propadala (55) ispričala nam je kako je unatoč njezinu uvjeravanju da ne ide pijan kući, Dubravko sjeo za upravljač i vozio nekih 50-ak metara, gdje ga je zaustavila policija.
- Bilo je jedno vozilo interventnih policajaca i jedno obične policije. Koliko sam ja vidjela oni su bili vrlo korektni prema njemu. Nitko ga nije ugurao u vozilo, niti ga je ijedan policajac udario. Što je bilo kasnije u policijskoj postaji ja ne znam – rekla nam je konobarica, koja se nije željela predstaviti. Dodala je kako su došla i kola Hitne pomoći, ali da Propadalo nije htio da ga liječnici pregledaju. Tu večer, kaže konobarica, prije nego je napustio kafić, žalio se na bolove u donjem dijelu trbuha. Pokojni Dubravko Propadalo bio je stalni gost kafića Kiki, budući da se preko ceste nalazi njegova tvrtka Sea-tec. Iza sebe je ostavio punoljetne sina i kći, studente u Sarajevu. U zadarskoj policijskoj upravi opovrgavaju sumnje da su njihovi policajci upotrijebili silu prilikom dovođenja Propadala u policijske prostorije. Tvrde da su ga zaustavili u vožnji i zadržali do otrežnjenja.
- Naše prostorije napustio je ujutro oko 9.45 sati i nitko nije upotrijebio sredstva prisile, rekao je dežurni u zadarskom OKC-u. Dodao je kako je pokojni Propadalo policiji bio od ranije poznat po vožnji u pijanom stanju.
- Odvjetniku Branislavu Zorici predali smo slučaj, a on će poslati prijavu Državnom odvjetništvu. Priveden je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju iako svjedoci kažu da nije vozio - rekao nam je Ivica Propadalo. Dan kasnije Dubravko je otišao na posao, a u petak završio u bolnici s krvarenjem. Ivica je u stanu pokojnog brata pronašao krvavi sako što ga je i navelo na pomisao da je pretučen.
- Što je bilo, pokazat će istraga - kaže Ivica. Obdukciju će provesti u ponedjeljak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'
IZBORI 2024.

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.
Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.