Obavijesti

News

Komentari 7

Ivica Puljak: Kampanja u Splitu je prljava, izdržat ću sve napade

Ivica Puljak: Kampanja u Splitu je prljava, izdržat ću sve napade

Gradonačelnički kandidat stranke Centar Ivica Puljak u nedjelju je ocijenio da je kampanja u gradu Splitu prljava i kaže kako se boje da 'rezultati izbora neće oslikavati volju građana'

VIDEO

Rekao je i da je politička igra jedna određena vrsta utakmice, a sljedeću nedjelju se igra drugo poluvrijeme zbog čega je pozvao sve građane da izađu na izbore i izaberu jednog od dvojice ponuđenih i za kojeg misle da će najbolje voditi Split.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Puljak je splitski Sheldon: Bio je najbolji učenik u školi, pjevao u crkvenom bendu, svira gitaru... 01:18

On priželjkuje da ta utakmica do kraja bude fair play, da rezultati izbora oslikavaju želju građana i da se ne dogodi da ta želja građana ne bude realizirana jer ima dosta građana, tvrdi Puljak, koji su zabrinuti da se izbori ne održe u skladu s demokratskim duhom.

- Mi ne vjerujemo u tako nešto, vjerujemo u naš demokratski sistem i nadamo se da će se izbori odvijati u demokratskom duhu i da će rezultati oslikavati želju građana - kazao je Puljak.

Na pitanje novinara ima li podršku ostalih stranaka, rekao je da su razgovarali s većim dijelom partnera zbog čega se nada da će 18 vijećnika predstavljati novu većinu u Gradskom vijeću Splita. Na kraju je poručio da "mi svi sanjamo vrijeme u kojem će se Hajduka bojati svatko, a Splita nitko jer će to biti grad otvorenih i tolerantnih ljudi i grad velikog srca".

Ivica Puljak: Ne strahujem da će ukrasti izbore. Imam puno povjerenje u promatrače
Ivica Puljak: Ne strahujem da će ukrasti izbore. Imam puno povjerenje u promatrače

Odgovarajući na novinarska pitanja Puljak je kazao kako je i u prvom krugu izbora izdržao civilizirano i dostojanstveno sve napade u kampanji, pa će i sada. Kada dođe u Banovinu napravit će sistematizaciju radnih mjesta, oni koji nisu radili svoj posao morat će naći druga mjesta, a oni neće dovoditi svoje ljude jer ne žele uhljebljivati ljude, naprotiv, kako je rekao, s tim i nepotizmom žele prekinuti.

Njegov zamjenik Bojan Ivošević je govorio o približavanju sporta najmlađima i rekao da je to potrebno kroz izgradnju sportskih dvorana i javnih sportskih terena. Istaknuo je da im je u planu sljedeće četiri godine napraviti infrastrukturu gotovo za sve sportove za najmlađe, ali će brinuti i o onima nešto starijima.

Najburniji detalji debate: Škoro ne zna da ne postoji spalionica, Tomašević ne bi dao glas ocu...
Najburniji detalji debate: Škoro ne zna da ne postoji spalionica, Tomašević ne bi dao glas ocu...

Drugi Puljkov zamjenik Antonio Kuzmanić je izjavio da podržavaju upravljanje Hajdukom gdje navijači imaju ključnu ulogu u odabiru članova nadzornog odbora. Taj model evoluira, nastavio je Kuzmanić, a grad Split će podržavati svoj klub i pomoći koliko god bude mogao prvenstveno za obnovu Poljuda, ali i ostaloga.

U drugom krugu lokalnih izbora za gradonačelnički mandat bore se Ivica Puljak (Centar), koji je u prvom krugu dobio 26,82 posto glasova i Vice Mihanović (HDZ) kojemu je u prvom krugu glas dalo 23,23 posto birača izašlih na izbore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe