Obavijesti

News

Komentari 37

Iz bolnice u pritvor: Zapalio je oca, sina, dva policajca i sebe

Iz bolnice u pritvor: Zapalio je oca, sina, dva policajca i sebe
5

Budući da je nakon četiri mjeseca liječenja Keleminović otpušten iz bolnice, policija ga je uhitila. Pritvorili su ga zbog opasnosti utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela

VIDEO

Kristijan Keleminović (29) je sredinom svibnja ove godine polio benzinom sebe, oca Josipa i dvojicu policajaca te se zapalio. Pritom su Keleminović i policijski službenici zadobili teške i po život opasne ozljede (opekline drugog i trećeg stupnja po površini 70-80 posto tijela), osumnjičenikov otac zadobio je opekline 1. i 2. stupnja, dok je osumnjičenikov sin zadobio opekline 2. stupnja.

Policajci Marko Lasić (29) i Pero Jeleč (24) bili su u komi nakon incidenta te su nekoliko tjedana proveli u bolnici, a Keleminović je gotovo četiri mjeseca proveo u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju. 

U srijedu je napustio bolnicu uz pratnju policije, sav u zavojima. Sada je u pritvoru. 

- S obzirom na to da je osumnjičenik otpušten iz bolnice, uhićen je i doveden pritvorskom nadzorniku, te je, nakon dokazne radnje ispitivanja, sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu podnijet prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Sudac istrage je prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i osumnjičeniku odredio istražni zatvor - priopćilo je u srijedu Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Protiv Keleminovića ŽDO pokreće istragu zbog dva pokušaja teškog ubojstva i teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Majka: Kristijan se ničega ne sjeća, izgorjela su mu i pluća

Podsjetimo, policajci su na intervenciju u Belovar kraj Sesveta izašli zbog obiteljskog nasilja. Kristijan Keleminović u jednom trenutku sve je počeo polijevati benzinom, a dok se hrvao s policajcima na kauč je ispustio opušak i svi su planuli. Tijekom incidenta teško je ozlijeđen i Kristijanov otac Josip. 

Svemu je prema tvrdnjama Kristijanove majke prethodila njegova svađa sa suprugom Gordanom zbog ključeva od automobila. Rastrojeni Kristijan prijetio je da će se ubiti ako ga žena ostavi. 

Kristijanova majka Slavica je za Jutarnji list ispričala kako se njen sin ničega ne sjeća, a posljednji ga je put u bolnici vidjela u subotu. Kaže kako je jedva ostao živ, a izgorjela su mu čak i pluća. Dodala je kako Kristijan ne može govoriti, a u incidentu u svibnju je najteže stradao on. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije