Obavijesti

News

Komentari 41

VIDEO Velike gužve na izlazu iz Zagreba, HAK: Budite oprezni, povećan je promet prema moru

VIDEO Velike gužve na izlazu iz Zagreba, HAK: Budite oprezni, povećan je promet prema moru

Povremeni zastoji i vožnja u koloni mogući su na pojedinim dionicama autocesta-u blizini odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta

VIDEO

Pojačan je promet na zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvorova Buzin i Jankomir prema naplati Lučko, te na autocestama prema moru, a pojedinim dionicama vozi se u koloni, izvijestio je u četvrtak Hrvatski auto klub (HAK).

Promet je pojačan na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče na dionici Zagreb-Karlovac-Bosiljevo II u smjeru mora, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb i A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva, na Krku i Krčkom mostu, u blizini turističkih središta na obali, u trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima.

Uočen je predmet na kolniku u zoni radova na 13. km A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo II i Vrbovsko u smjeru Rijeke. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km na sat.

Prometna je nesreća zbog naleta vozila na predmet na kolniku A1 između naplatnih postaja Lučko i Demerje u smjeru Dubrovnika.

Vozi se usporeno u koloni: na A1 između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika; na zagrebačkoj obilaznici (A3) prema naplati Lučko iz smjera Jankomira kolona je oko 3 km, a iz smjera Buzina oko 1 km; na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Oštrovica na izlazu prema Krku i Crikvenici kolona je oko 500 m.

POGLEDAJTE VIDEO: Velike gužve na izlazu iz Zagreba

Pokretanje videa...

Gužve na izlazu iz Zagreba VIDEO

Povremeni zastoji i vožnja u koloni mogući su na pojedinim dionicama autocesta-u blizini odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju danas je, na blagdan Tijelova od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

U pomorskom prometu nema poteškoća. Pojačan je priljev vozila u trajektnim lukama i pristaništima prema sjeverno i srednjedalmatinskim otocima.

Na graničnim prijelazima čekanja su 30-tak minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...