Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Iz Mosta izašli Cindrić Krčelić i Sekulić: 'Bit ćemo nezavisni'

U zajedničkom priopćenju Sekulić i Cindrić Krčelić navode da će ulogu vijećnika u Gradskom vijeću Grada Siska nastaviti kao nezavisni vijećnici, a kolegama iz bivše stranke zahvalili su na suradnji

sekulic
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
6 komentara

Sisački gradski vijećnici Predrag Sekulić i Ivana Cindrić Krčelić izvijestili su u ponedjeljak da istupaju iz Most NL čime je ta stranka ostala bez svojih predstavnika u Gradskom vijeću Siska, a ubuduće će djelovati kao nezavisni vijećnici.

U zajedničkom priopćenju Sekulić i Cindrić Krčelić navode da će ulogu vijećnika u Gradskom vijeću Grada Siska nastaviti kao nezavisni vijećnici, a kolegama iz bivše stranke zahvalili su na suradnji.

Zagreb: MOST na konferenciji za medije o financiranju Zagreba NAJAVIO SVOJE POTEZE Tomislav Jelić pristupio Mostu: Borit ćemo se protiv korupcije

"Zahvaljujemo se na dosadašnjem radu i korektnosti prijateljima, kolegama, članovima i simpatizerima MOST NL Sisačko-moslavačke županije, kao i svim gradskim organizacijama unutar nje. Vjerujemo kako će nas osnovne ideje zbog kojih smo se politički aktivirali kroz stranku MOST NL (poštenje, ljubav prema Domovini, rad za dobrobit uže, odnosno šire zajednice i svakog građanina) i dalje povezivati na lokalnim razinama", navodi se u zajedničkom priopćenju

Ivana Cindrić Krčelić predsjednica je sisačkog Gradskog vijeća. Za sada nije poznato hoće li bivši Mostovi vijećnici podržavati SDP-ovu koaliciju  u gradskoj vlasti.

Kako je obrazložio Predrag Sekulić, u svom radu kao nezavisni vijećnici imat će više slobode za djelovanje.

O tome da li će ostati dio vladajuće koalicije s SDP-om ili će se prikloniti oporbi s HDZ-om, kako je rekao, nisu razgovarali. O svojoj će odluci, dodao je, razgovarati i s gradonačelnicom Kristinom Ikić Baniček.

U svom kratkom priopćenju, koordinator Mosta za Sisačko-moslavačku županiju Milan Brigljević izjavio je da njihovim napuštanjem stranke, Most NL više u Sisku ne sudjeluje u programskoj suradnji s SDP-om.

"Ovim putem se zahvaljujemo na dosadašnjem radu našim bivšim članovima, odnosno članicama, a gradonačelnici Kristini Ikić Baniček i suradnicima na dosadašnjoj suradnji", naveo je Brigljevića. Nakon što novonastalu situaciju prouče tijela Mosta NL o tome će izvijestiti medije i javnost, dodao je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message