Obavijesti

News

Komentari 165

Izašao iz pritvora i ubio ženu: Pucao čak i na vlastitu kćer?

Izašao iz pritvora i ubio ženu: Pucao čak i na vlastitu kćer?
10

Po izlasku iz zatvora, Damir se posvađao sa suprugom Snježanom, a potom nju i ostale ukućane zatočio u kući i prijetio im. Svemu je, navodno, svjedočila i kći

VIDEO

Damir Matan (50) iz Karlovca noć prije nego je ubio svoju suprugu Snježanu, a potom pokušao i sebi oduzeti život, proveo je u zatvoru.  Naime, zbog svađe supružnika policija je intervenirala i pritvorila Damira no to ga očito nije smirilo.

U ponedjeljak po izlasku iz zatvora, posvađao se sa Snježanom, a potom oko 17 sati nju i ostale ukućane zatočio u kući i prijetio im . Svemu je, navodno, svjedočila i njihova kći.

Čulo se nekoliko hitaca

Kako svjedoči jedna susjeda, Damir je navodno prvo udario punicu, a potom pucao i na kćer Ivanu dok je s bakom bježala hodnikom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oko 17 sati sam pred njihovom kućom čula galamu, vrisku, svađu. Dvije, tri žene su trčale prema supružnicima i vikale mu 'Pusti je, pusti' – govori susjeda te dodaje da su čuli nekoliko hitaca .

'I susjeda je htio ubiti, ali metak nije htio opaliti'

Do kuće Matanovih dojurio je njihov rođak i susjed koji je pokušao primiriti situaciju i gotovo sam poginuo .

- Moj kum Ivan Mateša, njihov prvi susjed i rođak je bio kod mene kada ga je pozvala supruga da hitno dođe kući. Odjurio je do kuće Matanovih pokušavajući primiriti situaciju i u tom trenu su se začuli hici. Pred njega je sav krvav izišao Damir s puškom u ruci i rekao mu 'I tebe ću ubiti', te pušku okrenuo prema njemu, ali metak nije htio opaliti. Na sreću, nekako je uspio pobjeći kući i spasio se, te pozvao policiju – govori Jarnjević Mika.

Na teren je stigla specijalna policija i pozivala muškarca koji se zatvorio u kuću na suradnju, no on je to odbijao i branio im da prilaze. Nakon sat, dva vremena muškarac je odlučio presudit i sebi i ispalio hitac.

I dalje mu je život ugrožen

Muškarac je najprije primljen u karlovačku Opću bolnici sa ozljedama glave, no tijekom večeri je prebačen u KBC Dubarava u Zagrebu. Životno je ugrožen .

Supružnici Matan imaju dvije odrasle kćeri . Ubijena Snježana je kao fizerka predavala praktičnu nastavu učenicima u karlovačkoj Mješovito-obrtničkoj škole.

Susjedi govore da su supružnici bili mirni i pristojni ljudi, no imali su bračnih razmirica . Smatraju da je uzrok tragedije ljubomora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 00:24

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.