Obavijesti

News

Komentari 46

Ukrajinka zbog koje je Britanac ostavio ženu i djecu, a na kraju i nju, vratila se doma u Ukrajinu

Ukrajinka zbog koje je Britanac ostavio ženu i djecu, a na kraju i nju, vratila se doma u Ukrajinu
6

Sofija je viđena u zračnoj luci Manchester dok se vraćala u svoj rodni kraj u Ukrajinu. Rezervirala je povratnu kartu, no Tony je ipak istaknuo kako ne postoji šansa da ponovno budu zajedno

VIDEO

Tony Garnett (30) iz Bradforda napustio je suprugu Lornu (28) nakon što se zaljubio u Sofiju Karkadjim (22), ukrajinsku izbjeglicu koja je tijekom invazije Rusije na Ukrajinu pobjegla iz rodnog Lavova. No, veza nije potrajala, a Tony i njegova djevojka razišli su se nakon samo četiri mjeseca. 

Sofija je viđena u zračnoj luci Manchester dok se vraćala u svoj rodni kraj u Ukrajinu. Tamo ju je navodno ispratio sam Tony. 

- Rezervirala sam povratnu kartu jer je bila samo nekoliko funti skuplja od jednosmjerne karte. Mogu se vratiti samo ako se Tony predomisli, a ja se još uvijek nadam da hoće. Ne postoji drugi muškarac za mene i zamolila sam ga da ne upoznaje nijednu drugu djevojku jer bismo se ipak mogli dogovoriti. Možemo razgovarati u budućnosti - rekla je Sofija za Daily Mail.

Ostavljena Ukrajinka zbog koje je Britanac napustio ženu i djecu pokušala mu razbiti vrata kuće
Ostavljena Ukrajinka zbog koje je Britanac napustio ženu i djecu pokušala mu razbiti vrata kuće

- Volim Tonyja više nego što ti riječima mogu opisati. Rekla sam mu da mi je žao što sam i njega povrijedila - dodala je te istaknula da ipak jedva čeka ponovno vidjeti svoju obitelj u Ukrajini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pukla ljubav s Ukrajinkom zbog koje je ostavio ženu i djecu: ‘Znao sam da ćemo ispasti kreteni' 01:17

Tony je ipak istaknuo kako ne postoji šansa da ponovno budu zajedno.

- Nisam bezosjećajan. Žao mi je nje. Ali vezama dođe kraj i ova je gotova. Nadam se da ćemo moći biti prijatelji kada se sva ova histerija stiša. Razgovarao sam s njom i rekao joj da nema apsolutno nikakve šanse da se ponovno spojimo. Ponekad moraš biti okrutan da bi bio ljubazan. Bit će joj puno bolje u Ukrajini ili u nekoj novoj vezi, neka joj je sa srećom - rekao je.

Podsjetimo, ranije ove godine Tony Ganett (29) iz Bradforda napustio je suprugu Loronu (28) nakon što se zaljubio u Sofiju Karkadjim, ukrajinsku izbjeglicu koja je na početku invazije napustila svoj rodni Lavov. Javila mu se Sofija. Primio ju je u dom gdje je živio s partnericom Loronom s kojom ima i dvoje djece. No brzo su počeli problemi.

Primio Ukrajinku kao izbjeglicu, za 10 dana ostavio ženu i djecu
Primio Ukrajinku kao izbjeglicu, za 10 dana ostavio ženu i djecu

Nakon što su prekinuli, Sofija je napustila dom u kojem su zajedno živjeli, no kako javlja Mirror, vratila se i počela vikati na Tonyja, a nakon što je počela udarati po ulaznim vratima, susjedi su nazvali policiju. 

'Znala sam da će se ta veza raspasti' 

Ranije je krah veze komentirala i uskoro bivša Tonyjeva supruga Lorna

-  Znala sam da će se ta veza raspasti, ali nisam očekivala da će se to tako brzo dogoditi - ispričala je te dodala kako je Tony sve upropastio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe