Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Izbola je bivšeg dečka: Tvrdi da se branila jer ju je htio silovati

Policija je uhitila N.B. i prijavila je za pokušaj ubojstva. Iako Nikolini prijatelji kažu da to nije prvi put da ga N.B. uznemirava ili prijeti da će se ubiti, njezina verzija je sasvim drugačija

Foto: Ivan Agnezović/Privatni album

N.B. (21) je izmamila svog bivšeg dečka Nikolu Tureka usred noći iz kuće pod izgovorom da će se ubiti. Na povratku s livade 'Beli Kipi' kraj rijeke Drave u Varaždinu gdje su razgovarali, tijekom vožnje ubola ga je nožem u lijevu stranu vrata. Pogodila ga je u karotidnu krvnu žilu, a Nikola je počeo obilno krvariti.

N.B. je potom pobjegla iz Seata, ostavivši teško ranjenog Nikolu. On se uspio dovesti do Kumičićeve ulice gdje ga je pronašao prolaznik i pozvao pomoć. Liječnicu su ga operirali no Nikola je nakon dva dana preminuo, izgubio je previše krvi.

Policija je uhitila N.B. i prijavila je za pokušaj ubojstva. Iako Nikolini prijatelji kažu da to nije prvi put da ga N.B. uznemirava ili prijeti da će se ubiti, njezina verzija događaja je sasvim drugačija. Navodno je policijacima ispričala da je to učinila u samoobrani te je protiv preminulog mladića podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja.

Naime, ona je po izlasku iz auta, otrčala do prvog objekta. Bila je sva krvava pa su mislili da je ozlijeđena. Ukućane je zamolila da joj daju telefon kako bi mogla nazvati oca, bivšeg zapovjednika specijalne jedinice PU varaždinske. On je nazvao policiju i Hitnu pomoć.

- Klijentica nije iznosila obranu, no mogu vam potvrditi da je podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja - rekao je za varaždinski.hr odvjetnik Nuše Bunić, Domagoj Krpina.

Možda vas zanima i ovo:
Message