News

Komentari 17

Izgorio automobil na Savici: 'Samo je odjednom planulo iz njega, šikljao je gusti dim'

Izgorio automobil na Savici: 'Samo je odjednom planulo iz njega, šikljao je gusti dim'

Automobil je bio parkiran na parkiralištu u Lastovskoj ulici, čitatelji su nam ispričala kako je u jednom trenutku samo počeo gorjeti...

U nedjelju oko 11 i 20 sati u Lastovskoj ulici u zagrebačkom naselju Savice, planuo je automobil na parkiralištu, a požar su, u kratkom roku ugasili pripadnici JVP-a Zagreb. Čitateljica koja nam je poslala fotografije, rekla je da je u jednom trenutku automobil samo počeo gorjeti.

POGLEDAJTE VIDEO: Izgorio automobil na Sveticama 

- Sjedili smo u kafiću nasuprot parkinga gdje je bio parkiran automobil. I odjednom je samo iz njega krenuo plamen, a nedugo zatim i gusti dim. Mladić što je sjedio do nas, nazvao je vatrogasce i oni su došli u roku od dvije minute te ugasili požar. Htjela bih samo reći, svaka čast dečkima na brzini - ispričala nam je čitateljica pa dodala kako je ubrzo stigla i vlasnica, šokirana prizorom. 

- Ubrzo se pojavila i vlasnica automobila koja je bila šokirana viđenim. Rekla da je tu parkirala auto i otišla na plac, odnosno da je sve bilo normalno, i sad, kada se vratila, dočekao ju je izgoreni automobil - dodala je. 

PU rekla nam je kako nema ozlijeđenih te da je očevid u tijeku. 

Najčitaniji članci