Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Izgubljene u poplavi: 'Pronašla sam osam tablica, ima ih još...'

Jučer je cijelu Hrvatsku pogodilo nevrijeme. Najgore je prošao Zagreb, vatrogasci su imali čak 230 intervencija u gradu. Jedna žena je u poplavi izgubila tablice, a u potrazi za njima pronašla je čak osam tuđih...

Foto: Snimila čitateljica 24sata
29 komentara

Ako je netko u poplavi u ponedjeljak izgubio registraciju pronašla sam osam tablica kod Dotrščine u istočnom djelu Zagreba, a moguće da ih ima još, kaže nam čitateljica iz Zagreba.

Naime, i ona je sama izgubila registracijske tablice i u potrazi za svojima, pronašla je čak osam tuđih, postavila ih kraj ceste i fotografirala kako bi pronašla vlasnike.

Foto: snimila čitateljica Foto: snimila čitateljica

Jučer je cijelu Hrvatsku pogodilo olujno nevrijeme. Najgore je prošao Zagreb, u kojem su vatrogasci imali čak 230 intervencija u gradu. 

Angažirali su i pomoć svih dobrovoljnih društava, a posla je bilo na području cijelog grada. Kako su nam rekli u utorak ujutro, u najvećoj mjeri radilo se o ispumpavanju vode iz poplavljenih podruma, a bilo je i srušenih stabala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jaka kiša tako je poplavila i brojne prometnice, a opet je bio paraliziran promet u zapadnom dijelu grada zbog poplavljene Škorpikove.

VIDEO: BROJNE INTERVENCIJE Poplave diljem Hrvatske: Kiša potopila i gradove u Dalmaciji

Poplavljeno je bilo i skladište Malog zmaja, udruge koja se bavi poboljšanjem kvalitete života siromašne i nezbrinute djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message