Obavijesti

News

Komentari 109

Iživljavao se na Kristini: Vukao ju za kosu i htio izvući iz auta

Iživljavao se na Kristini: Vukao ju za kosu i htio izvući iz auta
1

David Komšić je optužen za ubojstvo svoje bivše djevojke Kristine Krapljan u veljači ove godine. DORH je u srijedu objavio da ga terete i da je Kristini prijetio krajem studenog 2016.

VIDEO

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu proteklog je tjedna podignulo još jednu optužnicu optužnicu protiv Davida Komšića (20). Komšić je, podsjetimo, ranije optužen da je u veljači ove godine brutalno usmrtio svoju bivšu djevojku Kristinu Krapljan (18).

Komšić je optužen da je "ponukan ljubomorom i željom za odmazdom te u nakani da ju usmrti, pritisnuo Kristinu lijevom rukom na vozačko sjedalo kako se ne bi mogla osloboditi i micati", a potom joj "nožem zadao sedamdesetak ubodnih i ubodno-reznih rana te petnaestak reznih rana po tijelu i glavi".

Sad ga se tereti i zbog "kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode i kaznenog djela oštećenja tuđe stvari" krajem studenog 2016. godine.

David je izbo Kristinu 88 puta: Ubo sam je, tata, nožem u vrat
David je izbo Kristinu 88 puta: Ubo sam je, tata, nožem u vrat

Poznato je i kako je Komšić prijetio Kristini, a DORH je 7. prosinca podigao optužnicu za napad koji se dogodio par mjeseci prije ubojstva.

DORH je u srijedu objavio da tereti četvoricu hrvatskih državljana (1995., 1997., 1995. i 1995.) zbog počinjenja kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ upravo o Komšiću i njegovim prijateljima s kojima je napao Kristinu.

- Okrivljenicima se optužnicom stavlja na teret da su 27. studenog 2016. u Zagrebu; zajedno i dogovorno, u nakani da oštećenici (1998.) onemoguće daljnje kretanje vozilom; vozilom kojim je upravljao trećeokrivljenik prepriječili joj put tako da je bila prisiljena zaustaviti svoje vozilo. Drugookrivljenika (njen bivši dečko) se tereti da je po izlasku iz vozila prišao njenom vozilu, u kojem se oštećenica u strahu zaključala i malo otvorila prozor na vozačevim vratima radi razgovora s njim, i počeo vikati na nju te ju vrijeđati, a potom je; u nakani da ošteti njeno vozilo; nogom udario u lijevi retrovizor i rukom razbio staklo na prednjim lijevim vratima vozila uslijed čega su dijelovi stakla pali na nju. Tereti ga se da ju je uhvatio za kosu i potiljak i njezinom glavom udario u upravljač nanijevši joj tjelesne ozljede te ju pokušao izvući kroz prozor iz vozila pri čemu je oštećenica podigla nogu s papučice kočnice uslijed čega se njeno vozilo počelo kretati unazad i zaustavilo se na rubnom kamenu kolnika, stoji u priopćenju DORH-a.

'Stisnuo je Kristinu uz sjedalo i nožem joj zadao čak 70 uboda'
'Stisnuo je Kristinu uz sjedalo i nožem joj zadao čak 70 uboda'

Nadalje, navodi se da su se "drugookrivljeniku potom pridružila ostala trojica okrivljenika vičući na oštećenicu i vrijeđajući je te su počeli lupati po njenom vozilu i gurati ga nizbrdo za vrijeme dok je ona bila u njemu pa je vozilo udarilo u kamenu ogradu dvorišta pri čemu se razbilo zadnje vjetrobransko staklo te stražnji dio njenog vozila. Četvorica okrivljenika su potom ušla u okrivljenikovo vozilo kako bi napustili mjesto događaja, ali kada su vidjeli da oštećenica pokušava telefonirati sa svog mobitela, prvookrivljenik je ponovo dotrčao do njenog vozila i istrgnuo joj mobitel iz ruke kako ne bi pozvala policiju te ju počupao za kosu nakon čega su napustili mjesto događaja. Tereti ih se da su opisanim kaznenim djelima pričinili oštećenici štetu u iznosu od 46.495,00 kuna".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"