Obavijesti

News

Komentari 94

Izmislila masakr: Nevjerojatna nova laž iz 'radionice' Trumpa

Izmislila masakr: Nevjerojatna nova laž iz 'radionice' Trumpa
1

Savjetnica Donalda Trumpa Kellyanne Conway, gostujući u emisiji na MSNBC-ju, izmislila je teroristički napad kako bi opravdala zabranu ulaska muslimanima u SAD...

VIDEO

Savjetnica Donalda Trumpa Kellyanne Conway, gostujući u emisiji na MSNBC-ju, izmislila je teroristički napad kako bi opravdala zabranu ulaska muslimanima iz sedam zemalja u SAD. 

U intervjuu Chrisu Matthewsu "ispalila" je novu "alternativnu činjenicu":

- Kladim se da je ovo svima nova informacija, ali reći ću vam da je predsjednik Obama iračkim izbjeglicama zabranio ulazak u SAD na šest mjeseci nakon što su dva Iračanina došla u našu zemlju i počinila masakr u Bowling Greenu, gradu u Kentuckyju. Većina ljudi nije čula za taj masakr jer ga mediji nisu pratili. 

Navedeni "masakr" nikad se nije dogodio niti je, kako piše Huffington post, Obama na način kao Trump branio ulazak muslimanima već je, kako navode, bila riječ o "usporavanju procesa primanja izbjeglica" kako bi se oni podvrgnuli dodatnim sigurnosnim provjerama.

Conway je tako još jednom postala predmet ismijavanja u medijima i na društvenim mrežama. Žena koja je, nakon što je Trump tvrdio da mu je inauguracija bila najposjećenija na svijetu, izmislila pojam "alternativne činjenice" govorila je zapravo o incidentu kada su 2011. godine u Bowlingu Greenu uhićena dvojica Iračana - Muhamed Hammadi i Waad Alwan. Vjerovalo se da šalju novac i oružje Al Qaedi u Iraku, a uhićeni su u operaciji FBI-ja. 

Obojica su 2013. osuđena za terorizam i trenutačno su u zatvoru. Nikakav masakr nisu počinili, a to da se dogodio vjerojatno je nova "alternativna činjenica" iz Trumpova tabora.

"Masakr u Bowling Greenu" iliti "Bowling Green Massacre" postao je ht na Twitteru pa su korisnici počeli pisati ironične statuse:

- "Retweetaj" ako si poginuo u Bowling Greenu

-  Rekli su nam da nikad ne zaboravimo, ali zaboravili smo. Potpuno smo zaboravili na masakr u Bowling Greenu

- Hvala vam što ste nas podsjetili na masakr koji je dogodio 30. veljače u 13 sati

Kellyanne Conway vjerojatno se neće previše osvrtati na kritike, štoviše, javnost željna zabave možda će željno iščekivati novu "alternativnu činjenicu". 

Conway je, inače, diplomirala političke znanosti, udana je i majka je četvero djece, a odgojila ju je samohrana majka. U Bijeloj kući najviše je rangirana žena, a poznato je i da je žestoka protivnica pobačaja.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...